Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Genelde evcil hayvanlar bu şekilde dolaştırıldığı için o çocuğa hayvanmış gibi muamele yapmış gibi geliyor olabilir, mantıksız değil ama çocuğu bu şekilde gezdirmesini pek beğenmedim, çocuk dediğin merak edecek oraya buraya koşturacak, sen de dizginlemeye çalışacaksın, işin eğlencesi burada
Genelde evcil hayvanlar bu şekilde dolaştırıldığı için o çocuğa hayvanmış gibi muamele yapmış gibi geliyor olabilir, mantıksız değil ama çocuğu bu şekilde gezdirmesini pek beğenmedim, çocuk dediğin merak edecek oraya buraya koşturacak, sen de dizginlemeye çalışacaksın, işin eğlencesi burada
Sonra kamyonun altında kalarak ölecek. Hepimiz insanız, dalgınlığa gelebilir. Minik canavarlar bunlar ne yapacakları belli olmuyor. Yurt dışında çok normal bir durum bu. Bizim ülkede hayvan muamelesi deniyor.
Videoya bakarsan kadının zaten çocuğuyla ilgilendiğini, onunla konuştuğunu fark edersin.
Gayet normal bir durum. Çocuğun elinden tutup sürüklemiyor, çocuğun kendi başına yürüyüp kendi kişisel alanının olmasını sağlıyor. İp de güvenlik amaçlı. Yola falan atlayacak olursa, kaybolacak olursa, kaçırılacak olursa gibi sebeplerden ötürü. Özgürlük önemli. Çocuğun kendini birey gibi hissetmesi, özgür olması önemli.
Bu yüzden böyle bir çözüm var zaten. Merak etsin, oraya buraya koştursun ama metropolün kalabalığında kaybolmasın, dolmuşlara kafa atmasın. Çok uzaklaşmasın, annenin kontrolünde olsun. Amaç özgürlük ilüzyonu.
Videoya bakarsan kadının zaten çocuğuyla ilgilendiğini, onunla konuştuğunu fark edersin.
Gayet normal bir durum. Çocuğun elinden tutup sürüklemiyor, çocuğun kendi başına yürüyüp kendi kişisel alanının olmasını sağlıyor. İp de güvenlik amaçlı. Yola falan atlayacak olursa, kaybolacak olursa, kaçırılacak olursa gibi sebeplerden ötürü. Özgürlük önemli. Çocuğun kendini birey gibi hissetmesi, özgür olması önemli.
Ben böyle bir şey yapmam, ancak yapanlara saygı duyarım. Çok yaramaz çocuklar var, aniden yola çıkabilirler. Benim bir yeğenim var, ona bundan almalıyız.