Türkiye'de neden Google Pixel cihazları resmi olarak satılmıyor?

3538

Becerikli
Cihazlarda Türkçe dil desteği var ama Türkiye'de neden resmi olarak satılmıyor.

Google ürünleri(hiçbiri satılmıyor):
  • Google Pixel Watch (akıllı saat)
  • Google Pixel Phone (akıllı telefon)
  • Google Pixel fold Phone (katlanabilir telefon)
  • Google Pixel tablet (akıllı tablet)
  • Google Pixel Buds (kulaklık)
  • Google Home Mini (akıllı asistan)(sözde Türkçe desteği yok ama Google Asistan nasıl Türkçe?) (Apple da güncelleme ile desteği getirdi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Distribütör firma ile anlamamış olabilir.
Gereken satış rakamına ulaşmaktan çekinmiş olabilirler.
Politikalar veya anlaşmalar uymamıştır.

Ben böyle düşünüyorum, ancak farklı farklı sebepler olabilir. Satılsa hemen alacağım bir firma, çok başarılı ürünleri var bence.

Google Home Mini (akılı asistan)(sözde Türkçe desteği yok ama Google asistan nasıl Türkçe?)
Var aslında. Beta sürümünün birinde gelmişti. Ana sürüme getirmediler. Şimdi nasıl açılıyor bilmiyorum ben benimkini İngilizce kullanıyorum.

Sorunuzun sebebi ise büyük ihtimalle ya Türkiye pazarının kârlı olmayacak olması veya ilgili yerel firmalar ve devlet kurumlarıyla anlaşma yapılamamış olması.

Çok istiyorum ya. Hayalimdeki telefon. Keşke gelse. Umarım Oneplus 12R gelir en azından.

Çok istiyorum ya. Hayalimdeki telefon. Keşke gelse. Umarım Oneplus 12R gelir en azından.
Onun yerine Nothing Phone 2 aldım. Bir sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar eski telefonumdan çok daha büyük ve ses tuşu konumunun fazla alçak olması dışında. Fiyat pahalı gelirse yakında çıkacak alt-orta/orta segment 2a modeline de bakılabilir.

Elma tapıcıları, J7 kullanıp Android kötüleyen, elmanın adı var diye popüler kültüre köle olmuş millet, yetersiz yapılacak satış...

Hindistan'da satılması burada satılmaması saçmalık. Hint insanlar Oppo Vivo Realme dışında telefonda kullandıkları yok!
Hocam 1 milyar ile 80 milyon bir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…