Türkiye'de sosyal medya kanallarına kaç kez engelleme geldi?

En agiri 2014'teki YouTube yasagi idi cunku YouTube alternatifi olmayan tek platform. O zaman insanlar cok VPN falan da bilmedigi icin Dailymotion ve Izlesene gibi cop sitelere maruz kalmisti, hatta YouTuberlar bile o sitelere video yuklemeye baslamisti, bana gore TR'deki en buyuk yasak oydu.

OneDrive, Google Drive ve Dropbox gibi sitelere niye erişim engeli geliyor? Çok saçma.

OneDrive, Google Drive ve Dropbox gibi sitelere niye erişim engeli geliyor? Çok saçma.

Devletin üst makamlarına ait e-mailleri sızdırılmıştı. O yüzden bir ara yasaklanıp açılmıştı hemen. @5707

Aynen. Dün gibi hatırlıyorum çektiğim çileyi. Heriflerin hâlâ alternatifi yok...

Devletin üst makamlarına ait e-mailleri sızdırılmıştı. O yüzden bir ara yasaklanıp açılmıştı hemen.
Ne düşünceyle maillerini Amerikan hizmetlerinde tuttular acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Devleti Allah yerine koyanlar olduğu sürece bu tarz yasakların devamı gelecek. Elin teröristi öldü diye yas ilan edip Instagram'ı kapatan bir hükümet var başımızda nitekim.

Başımızdaki herifin de yasak getirip "hayırlı cumalar" şeklinde post atması ayrı ironik, bana yasal sana yasak durumunu çok iyi özetliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…