Türkiye'deki müşteri hizmetlerinin geri kalmışlığı

1151

Tanınmış Üye
Makaleler
9
Bu özellikle GSM operatörlerinde oluyor. Arkadaşım, bana T.C. kimliğimi sor, adımı sor. Bana neden müşteri numaramı soruyorsun yahu? Bu nasıl bir geri kalmışlıktır? Ezbere tutmak zorunda mıyım ben müşteri numaramı?

Sizin müşteri hizmetleri ile alakalı şikayetleriniz nelerdir? Firma belirtmeden belirtirseniz daha iyi olur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone'un müşteri hizmetleri var. Ama sadece var. İnternetle ilgili çok sorun yaşadım. Hiç yardımcı olmadılar. Sanki insan değiller papağanlar. Belediyenin altyapı çalışması var veya evet sizin internetiniz gitti biz biliyoruz dediler. Ama hiçbir çözüm yardım yok ortada.

Vodafone'un müşteri hizmetleri var. Ama sadece var. İnternetle ilgili çok sorun yaşadım. Hiç yardımcı olmadılar. Sanki insan değiller papağanlar. Belediyenin altyapı çalışması var veya evet sizin internetiniz gitti biz biliyoruz dediler. Ama hiçbir çözüm yardım yok ortada.
Valla ya telefonu kapat aç 2 dk bekle ondan sonra aç falan .d

1. geç bağlanmalıları 2. sorunu hiçbir şekilde çözmüyorlar sanki önlerinde defter var öyle konuşuyorlar kesinlikle berbat.
+Umut bey sorununuz nedir?
-Telefon çekmiyor.
+Annenizin kızlık soyadı, telefon numaranız, giydiğiniz donun rengi, aylık geliriniz, Messi mi Ronaldo mu gibi soruları cevaplarsanız yardımcı olabiliriz!

Vodafone güvenli depo müşterisiydim. Başka bir operatöre geçtim ve iki bin TL'lik Steam hesabım ve diğer değerli şeyler kalıcı olarak gitti. Önermiyorum, kullandırmayın mümkünse. Müşteri hizmetleri beni TOBİ'ye yönlendiriyor o da bana hiç yardımcı olmuyor.

Geçen ay Vodafone müşteri hizmetlerindeki bir kadınla görüştüm. Tarife değiştirebilir miyim diye sormaktı maksadım. Hayatımda aldığım en iyi hizmetti. Telefonu kapatırken yüzümde bir tebessüm vardı. İşi ne olursa olsun hakkıyla yapan insanlar iyi ki varlar.

Bu özellikle GSM operatörlerinde oluyor. Arkadaşım, bana T.C. kimliğimi sor, adımı sor. Bana neden müşteri numaramı soruyorsun yahu? Bu nasıl bir geri kalmışlıktır? Ezbere tutmak zorunda mıyım ben müşteri numaramı?

Sizin müşteri hizmetleri ile alakalı şikayetleriniz nelerdir? Firma belirtmeden belirtirseniz daha iyi olur :)

1. ve tek problemleri, Arap olmaları. Araplara satılmasalar tüm sorunlar çözülür.Böyle umutsuz vaka.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt