• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Türkiye’deki tüm rap şarkılarının aynı soundla piyasaya sürüldüğü ortaya çıktı

Yanlış bilmiyor doğru biliyor. Videodaki şarkıların neredeyse hepsinin prodüktörü ‘soylu’ ve ‘narco’ hocam.
Doğrudur ben yapım şirketlerinin hepsinin aynı olduğunu biliyorum Ebo denilen kişi.

Doğrudur ben yapım şirketlerinin hepsinin aynı olduğunu biliyorum Ebo denilen kişi.
Ne yazık ki öyle hocam. Çoğu harcandı bu sebepten. Lvbel ile Batuflexin eskiden sağlam olduğunu düşünenlerdenim. Keşke değişmeselerdi.

Ne yazık ki öyle hocam. Çoğu harcandı bu sebepten. Lvbel ile Batuflexin eskiden sağlam olduğunu düşünenlerdenim. Keşke değişmeselerdi.
Korona virüs zamanında dinliyordum daha fazla drill takılıyorlardı o zamanlar için yeni bir kültür gelmişti ülkeye tabii şimdi ise çöpten başka bir şey değiller.

Korona virüs zamanında dinliyordum daha fazla drill takılıyorlardı o zamanlar için yeni bir kültür gelmişti ülkeye tabii şimdi ise çöpten başka bir şey değiller.
Lvbel c5 bu arada içimi baydı. Her spor salonunda her yerde arabam daciaaaa diye bağırıyor la. Dacia arabaları çok severdim dacia arabalardan soğudum.

aslında aura çok iyi bir albüm değil ama bu güzel.

Rap şarkısı paylaşmayı unutmuşsunuz konuyu anlamadım (hahaha atmayın tüm ciddiliğimle söylüyorum)

Rap şarkısı paylaşmayı unutmuşsunuz konuyu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…