Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 851 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 512 Yer adana 5 Haziran 2024 #11 Ustam bunda da işe yaramıyor sanal kart oluşturdum ama microsoft hesabı kabul etmiyor kartları.
KrulTer Yetkin Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 328 Çözümler 3 Beğeniler 237 5 Haziran 2024 #12 Daha önce satın almıştım olur mu yoksa yeni hesap mı açmalıyız?
KS KS FortmanForever Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 957 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.375 Yer Coruscant 5 Haziran 2024 #13 5438 dedi: Kampanya ne zamana kadar geçerli? Genişletmek için tıkla... Ayın 7'sinde ya da stoklar bittiğinde bitiyormuş hocam. Elinizi çabuk tutun derim. KrulTer dedi: Daha önce satın almıştım olur mu yoksa yeni hesap mı açmalıyız? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açmalısınız. Que dedi: Ustam bunda da işe yaramıyor sanal kart oluşturdum ama Microsoft hesabı kabul etmiyor kartları. Genişletmek için tıkla... Bende Kıbrıs yapınca işe yaramıştı hocam. Adresi doğru girdiğinizden emin misiniz?
5438 dedi: Kampanya ne zamana kadar geçerli? Genişletmek için tıkla... Ayın 7'sinde ya da stoklar bittiğinde bitiyormuş hocam. Elinizi çabuk tutun derim. KrulTer dedi: Daha önce satın almıştım olur mu yoksa yeni hesap mı açmalıyız? Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açmalısınız. Que dedi: Ustam bunda da işe yaramıyor sanal kart oluşturdum ama Microsoft hesabı kabul etmiyor kartları. Genişletmek için tıkla... Bende Kıbrıs yapınca işe yaramıştı hocam. Adresi doğru girdiğinizden emin misiniz?
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 5 Haziran 2024 #14 AMD kart ile tam su sekilde bakisiyoruz şu an.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 851 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 512 Yer adana 5 Haziran 2024 #15 FortmanForever dedi: Bende Kıbrıs yapınca işe yaramıştı hocam. Adresi doğru girdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Adresi doğru girdim bizzat kıbrısta yaşayan bir tanıdığımın adresini girdim.
FortmanForever dedi: Bende Kıbrıs yapınca işe yaramıştı hocam. Adresi doğru girdiğinizden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Adresi doğru girdim bizzat kıbrısta yaşayan bir tanıdığımın adresini girdim.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 5 Haziran 2024 #16 Que dedi: Evet Adresi doğru girdim bizzat Kıbrıs'ta yaşayan bir tanıdığımın adresini girdim. Genişletmek için tıkla... Bende de hata verdi Tosla deneyeceğim şimdi.
Que dedi: Evet Adresi doğru girdim bizzat Kıbrıs'ta yaşayan bir tanıdığımın adresini girdim. Genişletmek için tıkla... Bende de hata verdi Tosla deneyeceğim şimdi.
KS KS FortmanForever Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 957 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.375 Yer Coruscant 5 Haziran 2024 #17 Que dedi: Evet adresi doğru girdim bizzat Kıbrıs'ta yaşayan bir tanıdığımın adresini girdim. Genişletmek için tıkla... Ben de bilemedim hocam. alperen dedi: Bende de hata verdi Tosla deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Ben FUPS ile yaptım.
Que dedi: Evet adresi doğru girdim bizzat Kıbrıs'ta yaşayan bir tanıdığımın adresini girdim. Genişletmek için tıkla... Ben de bilemedim hocam. alperen dedi: Bende de hata verdi Tosla deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Ben FUPS ile yaptım.
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 5 Haziran 2024 #18 FortmanForever dedi: 4.daha önce hiç Game Pass sahibi olmamış bir Microsoft hesabı. Genişletmek için tıkla... Şu muhabbet beni yaktı.
FortmanForever dedi: 4.daha önce hiç Game Pass sahibi olmamış bir Microsoft hesabı. Genişletmek için tıkla... Şu muhabbet beni yaktı.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 5 Haziran 2024 #19 FortmanForever dedi: Ben de bilemedim hocam. Ben FUPS ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende FUPS yok.
FortmanForever dedi: Ben de bilemedim hocam. Ben FUPS ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Bende FUPS yok.
Que Yetkin Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 851 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 512 Yer adana 5 Haziran 2024 #20 alperen dedi: Bende de hata verdi Tosla deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Bir denesene Tosla'yı olursa bende onu halledeyim çünkü papara olmuyor banka kartlarım da olmadı benim anlamadığım şekilde.
alperen dedi: Bende de hata verdi Tosla deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Bir denesene Tosla'yı olursa bende onu halledeyim çünkü papara olmuyor banka kartlarım da olmadı benim anlamadığım şekilde.