TheseusunGemisi Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 240 Beğeniler 106 Yer Tartaros 18 Aralık 2025 #1 Merhaba. Yurt dışına çıkacağım. ESIM operatörlerini kullanamıyoruz fakat Türkiye'deyken paket satın alabiliyor muyuz?
Merhaba. Yurt dışına çıkacağım. ESIM operatörlerini kullanamıyoruz fakat Türkiye'deyken paket satın alabiliyor muyuz?
hlahmet Çalışkan Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 72 Beğeniler 32 Yer Ankara 18 Aralık 2025 #2 VPN ile alabilirsiniz. Yurt dışına çıkınca aktif edersiniz. Artı 0 Eksi
KS KS TheseusunGemisi Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 240 Beğeniler 106 Yer Tartaros 18 Aralık 2025 #3 hlahmet dedi: VPN ile alabilirsiniz. Yurt dışına çıkınca aktif edersiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan ki durumda satın alamıyor muyuz peki? Ödeme ekranına kadar geliyor çünkü Artı 0 Eksi
hlahmet dedi: VPN ile alabilirsiniz. Yurt dışına çıkınca aktif edersiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan ki durumda satın alamıyor muyuz peki? Ödeme ekranına kadar geliyor çünkü
hlahmet Çalışkan Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 72 Beğeniler 32 Yer Ankara 18 Aralık 2025 #4 Alabilirsiniz. Ama TR'de çalışır mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS TheseusunGemisi Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 240 Beğeniler 106 Yer Tartaros 18 Aralık 2025 #5 hlahmet dedi: Alabilirsiniz. Ama TR'de çalışır mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... TR de çalışıp çalışmaması önemli değil zaten, gitmeden almak amacım. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
hlahmet dedi: Alabilirsiniz. Ama TR'de çalışır mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... TR de çalışıp çalışmaması önemli değil zaten, gitmeden almak amacım. Teşekkürler.