@SF26, Bu arada tartıştığın çocuk haklı İslam ve şeriat ne kadar ayrı sanılsa da birbirinin bütünü şeylerdir. Ben Kur'an-ı Kerimi okudum ve şeriatın İslam'ın kitabı Kur'an-ı Kerimin emirlerinden farkı olmadığını düşünüyorum. Bu herkesçe farklı yorumlanabilir tabii ki ama kutsal olduğu iddia edilen kitap evrensel ve anlaması kavranması insan içinse bundan bu yorumu çıkaran benim dediklerimin de hatırı sayılır fikirler olduğunu düşünüyorum.
Ben İslam'ın Müslümanlar topluluğu olduğunu ve şeriatın da İslamiyet'teki yaratıcının belirlediği kurallar olduğunu söylüyorum, bu sebeple birbirlerinden ayrı oldukları görüşündeyim.
'Ülkenin en değerli okullarının en değerli bölümlerinde okuyan öğrenciler' Kanuna Aykırı Toplantı ve Yürüyüşe Silahsız Katılarak İhtara Rağmen Kendiliğinden Dağılmama Suçunu işledikleri için tutuklu. Kimse suçsuz olduğu için içeride değil.
Ben İslam'ın Müslümanlar topluluğu olduğunu ve şeriatın da İslamiyet'teki yaratıcının belirlediği kurallar olduğunu söylüyorum, bu sebeple birbirlerinden ayrı oldukları görüşündeyim.