Türkiye'nin sanıldığından çok daha güçsüz olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sekiro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 823
  • Etiketler Etiketler
    türkiye

Sekiro

Yetkin
Geçen gün dışişleri bakanımız Fransa'ya tarihi bir ayar vermiş, küçük bir devlet olduğundan bahsetmiş. Lakin unuttuğu bir şey var ki Fransa'nın ekonomisi bizimkini 4'e katlıyor. Olası bir savaş durumunda Türkiye'nin 1 aylık ömrü olduğunu düşünüyorum. Bir kere halk daha barıştayken yiyecek ekmeği, başını sokacağı evi zor buluyor, hâlâ buna rağmen diğer devletlere ayar verme derdindeyiz, bunu buraya yazıyorum çünkü Twitter'da harbi harbi savaş propagandası yapan kafatasçılar mevcut. İstediğin kadar tankın olsun senin, barıştayken açık veren ekonominle savaşta kimseye karşı boy gösteremezsin.

Akılsız militarist editlerle gaza gelip realiteden kopmayın, tek ricam bu olacak.

Neye göre kime göre güçlü?

Halkın milliyetçi duygularını sömürmek için yapılmış bir açıklama, çok önemli değil.

Ekonomiyi geçtim Türkiye Fransa savaşırsa sadece hava gücüyle Türkiye'yi yerle bir eder. Türkiye fetihler sultanındaki gibi güçlü kurtlar vadisinde olduğu gibi derin bir devlet değildir. Bunlar narkozdur, narkozdan uyanmak için illaha sopa yememiz lazım gibi.

Ekonomiyi geçtim Türkiye Fransa savaşırsa sadece hava gücüyle Türkiye'yi yerle bir eder.
Ona bile gerek yok. Fransa’nın uyarı olarak nükleer bomba atma politikası var. İlk uyarı, kimsenin olmadığı ordu hedeflerinde patlayan nükleer bomba olurken ikincisini de yerleşim yerlerine gönderebiliyorlar. Neyse ki vaktinde NATO ve Avrupa Birliği gibi harika birlikler kurulabildi ve nükleer bombalar da garanti olarak kullanıldı ki Avrupa ülkelerine kimse savaş açamıyor. Konuşan da boş bir şekilde konuşuyor.

Avrupa ile daha birliktelik sağlanacağına ve gezegeni iğrenç bir yere çevirenlere karşı koyulacağına gidip modernliğin kaynağına karşı geliyorlar…

Son düzenleme:
Avrupa'nın bilim sanayi haricinde çok bir katkısı olduğunu sanmıyorum 15.yüzyıldan beri sömürgecilik yapan, soykırım yapan, kendilerinden olmayana saygı göstermeyen bir topluluk. Orta Doğu'daki huzursuzluğun kaynağı da
abd-ab ittifakı terör örgütlerini besleyip finanse ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…