Merhaba, yaklaşık 2 seneyi aşkın aktif TurkNet kullanıcısıyım, bu geçen sürede birçok yakın arkadaşıma tavsiyede bulundum 20'den fazla kullanıcıyı TurkNet'e kaydettirmiş birisi olarak bu yaşadığım problemi sizlere aktarmak istiyorum...
Geçtiğimiz 2 haftadan beri binamızda internet yok ilk 3 gün sorun ve problem etmedim. Çünkü evde fazla durmuyordum ama binada bir problem olduğunu anladığımda konuyu müşteri hizmetlerine taşıdım. Bu konuda bilgilerinin olmadıklarını ve yardımcı olamayacaklarını belirttiler, kendi mobil verimden bağlanıp işlerimi halletmeye çalışıyorum 350'TL faturam bana şu an 2.000 TL'yi geçmiş,
Binanın ana girişine baktığımda yeni bir kutu geldiğini gördüm ve telefonuma mesaj olarak aktivasyon için 19.03.2025 tarihinde geleceğiz diye söyleniyor o gün evden dışarı çıkmıyorum, gelecekler diye daha sonrasında yetişememişlerdir diyorum, ertesi gün bir mesaj daha 21.03.2025 tarihinde geleceğiz deniyor tamam diyorum gelecekler sonunda internete kavuşacağız ama gelen giden yok...
Bugün 25.03.2025 oldu hala yok hani müşteri hizmetleri tarafından bir bilgi verilse altyapıyı değiştiriyoruz dense tamam eyvallah diyeceğim ama daha bir bilgilendirme yapılmadan böyle bir kesinti yapılması...
Şimdi de kullanmadığım internetin faturasını ödememi istiyorlar.