TurkNet binaya fiber altyapısı geldi fakat bağlamadılar

YasinCmcla

Başarılı
1 ay önce TurkNet'den binanıza fiber altyapı geldi isterseniz dönüşümü başlatabiliriz adlı bir mesaj geldi, ben de onay verdim. Bu pazartesi Türk Telekom ekibi beni aradı, binaya geldiklerini sistemin çok karmaşık olduğunu, duvarı delmeleri gerektiğini ama doğal gaz borusu olduğunu falan söylediler. Ben de doğal olarak ben ne yapabilirim dedim. Bakacaklarını söylediler kapattılar. Akşam eve gittiğim de hiçbir şey yapmadıklarını gördüm. Daha sonra internetim gün içinde kopmaya başladı ben de şikayet kaydı bıraktım. Bırakmam ile 20 dakika içerisinde internetim çevrimdışı oldu ve sorunu kökten çözmek için fiber bağlandığını söylediler. 3 gün oldu tık yok. Hala internet ışığı yanmıyor. Arıyorum isterseniz fiber isteğinizi kapatalım diyorlar. Mahalleye gelen fiberden biz neden mahrum kalalım. Yapabileceğim bir durum var mı bu konu da?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber altyapı TT'nin mi TurkNet'in mi?

Türk Telekom altyapısını kullanıyor tüm firmalar.

Bir firma vardı adını unuttum patlamasıyla TurkNet'e yoğun talep arttığı için şu an TurkNet üstesinden gelemiyor çoğunluk sorun yaşamakta bende dahil. Bekleyeceksin artık benimde aynı şekil internet ışığım vesayire bugün gitti 5ine kadar tahmini süre verdiler.

Altyapı olarak ikisi de TürkTelekom kullandığı için bir şey fark etmiyor. Binaya gelen kablolar ile TürkTelekom ilgilenir.
Bilemiyorum; ben iki farklı konumda iki internet sağlayıcı kullanıyorum. Biri TürkNet altyapılı fiber, diğeri ise Türk Telekom altyapılı TürkNet fiber. TürkNet'in kendi altyapısını kullandığım yerde, Digitürk servisi gelip hemen binadaki fiber kutusundan alıp eve kadar bağlantıyı sağladı. Öte yandan, Türk Telekom altyapılı fiber kullandığım TürkNet'te, Türk Telekom ekibi "Siz çekeceksiniz, biz yapmayız" dedi. Bu nedenle kendi cebimden usta tutup fiber çektirdim.

Ben 2 yıldır TurkNet kullanıcısıyım tüm sülaleyi geçirdim. Şu son 1 ayda yaşadığım sıkıntıyı hiçbir firmada yaşamadım. Dün 240 TL aylık ücret ile Millenicom'a başvurdum.

Ben 2 yıldır TurkNet kullanıcısıyım tüm sülaleyi geçirdim. Şu son 1 ayda yaşadığım sıkıntıyı hiçbir firmada yaşamadım. Dün 240 TL aylık ücret ile Millenicom'a başvurdum.

En iyisi hocam şu anda milenicomdur, bende milenicoma geçeceğim eğer 5ine kadar düzeltilmezse. Sorunun sebebi zaten dediğim gibi diğer bir firmanın patlaması. TurkNet'inde iyi reklam yapması nedeniyle talep ve yoğunluk oldu. Üstesinden gelemiyorlar. Müşteri hizmetleri santrali bile yok. Millenicom tercih etmek şu anda en iyisidir.

Hocam aldıkları ücretin karşılığını vermiyorlar. O kadar ücret ödüyorum ama bana diyorlar ki internetinizde dalgalanma var hızı 88'e düşürürsek düzelir. Hayır anlamadığım nokta 2 yılda ne olmadı da şimdi olan şey internetimin hızını düşürüyor? Keşke hepimiz Starlink kullansak da bu dolandırıcılara hak etmedikleri parayı vermesek.

Türknet'in GigaFiber hizmetinden Bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…