Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
TurkNet'ten inanılmaz memnunum ancak Kıbrıs'a gittiğimizde aileme hattı dondurmalarını onlarca kez söylememe rağmen dondurmamışlar. Taahhütsüz olduğu için tek bir fatura çıkacağını sanmışlar ama şu an 4-5 bin TL borç birikmiş durumda. Bu borcu ödeyene kadar farklı bir ISS'ye geçmek istiyorum ancak hangisine geçeceğime karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Netspeed'i bizzat kullandım, TT altyapısında internet veriyor.

Kablonet nasıldır? Diğerlerini arayacağım birazdan bilgi almak için. İlk 6 ay 799 TL fiber 100 veriyor.

Netspeed, GIBIRNet var. Netspeed'i bizzat kullandım GIBIRNet'i kullanan tanıyorum ikisi de iyi. TT altyapısında internet veriyor ikisi de.

Netspeed için boş port yokmuş maalesef.

Port yok :/

GıbırNet, 1024 Mbps hızı sadece 249 TL'ye veriyor; ancak 7.000 TL modem satın alma ücreti olduğunu söylüyorlar. Bu durumun, devletin iki ay önce çıkardığı bir yasadan kaynaklandığını belirtiyorlar. Diğer firmalar böyle bir şeyden bahsetmediği için emin olamadım.

GIBIRNet, 1024 Mbps hızı sadece 249 TL'ye veriyor; ancak 7.000 TL modem satın alma ücreti olduğunu söylüyorlar. Bu durumun, devletin iki ay önce çıkardığı bir yasadan kaynaklandığını belirtiyorlar. Diğer firmalar böyle bir şeyden bahsetmediği için emin olamadım.

O internet servis sağlayıcı kullanmadım hiç yanlış yönlendirme yapmayayım. İyidir kötüdür bilemem.