Merhaba, Kablonet kullanıcısıydım ve 'SplitWire Turkey' programından zapreti kullanıyordum. Bugün TurkNet'e geçiş yaptım, kurulumu bekliyorum fakat şu an zapret kısmına baktığımda, hazır ayarlarda TurkNet seçeneği yok. Hangi seçeneği kullanmam gerekecek, bilgilendirebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Şu an böyle kullandığım için aynı şekilde devam edeceğimi düşünmüştüm. Sanırım zapret kısmında TurkNet yok bu şekilde yapıp bilgilendireyim. Teşekkür ederim.
Merhaba, Kablonet kullanıcısıydım ve 'SplitWire Turkey' programından zapreti kullanıyordum. Bugün TurkNet'e geçiş yaptım, kurulumu bekliyorum fakat şu an zapret kısmına baktığımda, hazır ayarlarda TurkNet seçeneği yok. Hangi seçeneği kullanmam gerekecek, bilgilendirebilir misiniz? Teşekkür ederim.
IPv6 kapatılınca da yine girilebiliyor. Farkı nedir bilmediğimden soruyorum. Aynı işlemi yaptım çünkü ben IPv6 kapattım sadece, bazı kişiler de bu şekilde sonuç almış.
DNS ve VPN işlerinden pek anlamadığım için sormak istedim. Akşamları iletişim için (genellikle Discord) gerekiyor da. Bu yöntemi de deneyeceğim teşekkürler.