TurkNet mi Turkcell mi?

Hangisi?

• Türknet

Oy: 22 88,0%
  • Turkcell

Oy: 3 12,0%

• Oy verenlerin toplamı
    25

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Hangisi daha iyi? Neden? Fiyat aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısmen iki operatörü de kullanmış biri olarak tecrübelerimi aktarayım:

Turkcell'i 2 yıl kullandım. Valorant'ta müthiş ötesi pingi ve bağlantı sorunları nedeniyle TurkNet'e geçtim.

TurkNet'e başvuru yaptığımda, evime gelip bağladılar ama bir türlü internet veremediler. Kendilerinden kullanıcı adı ve şifremi istediğimde verdiler. Bunları modemdeki VDSL bölümüne yazdığım zaman interneti kullanabildim. 2 saat sonra beni arayıp "size internet sağlayamıyoruz" diyip internetimi kapattılar.

Şahsen ikisini de önermiyorum. Ama TurkNet kullanan bir arkadaşıma sorduğum zaman memnun olduğunu söylediği için oyumu TurkNet'e veriyorum.

TurkNet kullanıyorum öneririm, daha stabil ve arkadaşın da dediği gibi DNS gibi şeylere engel yok.

1 gbit için Turkcell'e geçtim lakin pingleri genel olarak yüksek, LoL'de 2'den 9'a, CS'de 40'dan 60'a çıktı.

Biz yasak ülkesiyiz VPN ve DNSsiz hayat geçmiyor, yarın bir gün daha nelerin yasaklanacağı belli değil.

Sadece bu sebepten bile TurkNet seçerim ben hızları, ping değerleri vs. sonraki iş.

Biz yasak ülkesiyiz VPN ve DNSsiz hayat geçmiyor, yarın bir gün daha nelerin yasaklanacağı belli değil.

Sadece bu sebepten bile TurkNet seçerim ben hızları, ping değerleri vs. sonraki iş.

O konu suanlik pek önemli değil benim için. Yasaklanan şey Telegram veya YouTube olmadığı sürece beni baglamaz.

Gigafiber ise TurkNet.

Değil.

Technopat, Donanim Arşivi gibi platformlarda Turkcell tercih edilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…