02.01.2026 tarihinde yeni taşındığım eve nakil işlemini başlattım ertesi gün nakil işleminin tamamlandığı sıradaki adım için teknik ekiplerin gelip kurulum yapacağı söylendi. 05.01.2026 tarihinde randevu vermek için arayıp en erken 07.01.2026 çarşamba tarihinde akşam 16:00-18:00 saatleri arasında kurulum için ekiplerin geleceğini söylediler. Çarşamba günü saat 14:30 civarı müşteri hizmetlerin numarasından gelen telefonu açtığımda 5 dakikaya oradayız dediler. Çarşambadan beri teknik ekiple asla destek kuramıyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda mağduriyetimi anlayıp durumun aciliyetini teknik ekiplere iletildiğini.
Gün içinde nakil ekiplerinin benimle iletişime geçeceğini söylüyorlar ama nafile. Bu rezillik daha ne kadar devam edecek. Başka bir sağlayıcıya geçmeme ramak kaldı. Öneri ve tavsiyelerinize açığım.
Binanın girişindeki kutuya baktın mi? Üzerinde isminin yazdığı kablo ucu varsa sinyal gelmiştir, elektrikçi çağırıp bağlatabilirsin.
Ekstra müşteri hizmetlerini aramak yerine. Online İşlem Merkezi'nden "Hizmet İptali" başvurusu yapabilirsin. Seni arayan yetkili ekip sorunu hemen çözer. Twitter'dan TurkNet Destek hesabını etiketleyip durumu anlatman da süreci hızlandırır.
Binanın girişindeki kutuya baktın mi? Üzerinde isminin yazdığı kablo ucu varsa sinyal gelmiştir, elektrikçi çağırıp bağlatabilirsin.
Ekstra müşteri hizmetlerini aramak yerine. Online işlem Merkezi'nden "hizmet iptali" başvurusu yapabilirsin. Seni arayan yetkili ekip sorunu hemen çözer. Twitter'dan TurkNet destek hesabını etiketleyip durumu anlatman da süreci hızlandırır.
Kutuya henüz bakmadım birazdan hallederim. Hizmet iptali ne kadar mantıklı? Bu nakil mevzusundan dolayı memnun değilim ama başka sağlayıcılarda daha kötü problemler yaşamıştım. Eğer iptal edersem hangi sağlayıcıyı seçmeliyim?
Kutuya henüz bakmadım birazdan hallederim. Hizmet iptali ne kadar mantıklı? Bu nakil mevzusundan dolayı memnun değilim ama başka sağlayıcılarda daha kötü problemler yaşamıştım. Eğer iptal edersem hangi sağlayıcıyı seçmeliyim?