Turknet neden bu kadar kötü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmetis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 657
  • Etiketler Etiketler
    kötü neden

Yapmak istediği belli zaten Türk Telekom'da da var Turknet'te de olabilir e getiriyor konuyu. Konudaki herkes sikayetci Turknet'ten daha ne diyeyim yazık

Allah korusun hocam siz ne olsun istiyorsunuz aman yaşamayım ya
Umarım yaşarsın. Bireysel sorunlardan kimse bahsetmiyor, çoğunluk şikayetçi

Gerçekten mantıklı, en iyi hizmetti. Ne oldu da genel kesintiden sonra kullanılamaz hale geldi? Bir oyun dönüyor; yıllık ödeyip kullanamayan için çok sıkıntılı.
Kandırdılar insanları basit.

Önceki mesajımda bak ne demişim bu durumun farkındayım zaten Turkeneti toplamda 4 sene belki de daha fazla en son aktif olarak da 1 senedir kullanıyorum. Bıraktığım ara boyunca da Turknet teklifini pahalı bulduğum için Netspeed'e geçmiştim bir kaç ayda Millenicom bana hangisi daha uyguna sunarsa ben ona geçiyorum. Kimse benim babamın firması değil hiç bir markayı da körü körüne savunmam ve ya da düşmanım gibi kötülemem ben kendi deneyimimi ortaya koyuyorum ve 9-10 sene öncesinden yani ilk internetle tanıştığım zamanlardan 3 - 4 sene Turk Telekom kullandım ve artık burnumdam geldiği içinde hem tahhaüt lü internet fikrinden nefret ettim hem de Turk telekom'dan. Ve sıkılırsam başka internet servislerine de geçmeyi hazırım yani. Buda şuan da aldığım hizmet

Sadece kandırma değildir düşünüyorum umarım bana göre çökmeye çalışıyor birileri TürkNet firmasına.

Kendine göre yorumlayabilirsin tabi bunda sorun yok, Türk Telekom da sorun yaşamış olabilirsin ama "bireysel" bir sorun. Ben yaşadım dersin. Yani sen Turknet'te de sorun yaşanıyor Türk Telekom'da da var gibi bir algı yapmaya çalıştın. Ayrıca herkesin altyapısı bir değil, herkes aynı hizmeti almıyor. Ki Türk Telekom da son yıllar da o kadar sorunlu bir firma olduğunu düşünmüyorum. Turknet'in "kendi altyapısından" bahsediyoruz.

Sadece kandırma değildir düşünüyorum umarım bana göre çökmeye çalışıyor birileri TürkNet firmasına.

Bir sürü konu var son zamanlarda bir şeyler olduğu kesin, bilerek yapıldığı da açıkça net. Ya dediğin gibi ya da Türknet yıllıkları yapıştırdı, artık umursamıyor, eskisi gibi bir hizmet vermiyor. Çok saçma ya, anlamak zor, bir firma neden kendi ismini küçültür.

Ben Turkneti savunmadım tek çaremiz o ucuz yollu firma kaldığı için sorunlara itilmiş oluyoruz demiş oluyorum aslında bura da hem 3 tekele hem de Turknete laf etmiş oluyorum. Kaldı ki bu denli piyasanın bu kadar pahalı olmasının tek nedeni o 3 lü tekel ben onlara 3 şeytan diyorum. Sen hayatında hiç iyi internet servisi almadın herhalde yurtdışına çık da fiyat nasıl olur internet servisi nasıl olur gör. 5G ayağına fiyatların nasıl şiştiğini kaldı ki gerçek 5G den bile bahsetmiyoruz önce bunların nedenini biraz düşün. Biraz iş yapmayan netgsm'in ayağı kaydırılması ve mezara gömülmesi E-simlerin yasaklanması ve daha niceleri hep bu 3 şeytan yüzünden oldu

Sırf ucuz diye 600 TL'den 950 TL zam yaptılar, şimdi de insanlara sorun yaşatıyorlar. Üstüne 950 ödeyeceğim internette sürekli sorun yaşayacaksam 1500 Türk Telekom fibere verir sorunsuz kullanırım. Ne yani Turknet'e laf etmeyelim mi istiyorsun sen? Anladık yurt dışına çıktın reis helal olsun büyük başarı. Biz Türkiye de iyi bir internet hizmeti alamıyoruz maalesef Türkiye de iyi bir internet hizmeti almamı mı bekledin benden.

Turknet eskiden evet iyiydi ama Artık berbat bir firma gözümde boşuna konuşmaya gerek yok benim gibi 50 tane adam çıkıyorsa bunu diyebilen konu kapanmıştır.

Yurt dışıyla karşılaştırman hata zaten Türkiyedeyiz. Türk Telekom melek değil ama Turknet'te Türk Telekom'dan beter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ne diyorum sen ne diyorsun bana tek cümlemi göster Turkeneti kullanın turknet iyidir ve ya övdüğüm. Bunu mu duymak istiyorsun en rezil firma Turknet en kötüsü evet o rahatladın mı. Ben neden her firmaya eleştirmeye kalkınca bu sana rahatsızlık veriyor bana herhangi birinin eleştirildiğini duyunca rahatsızlık vermiyor mesela.
Bizzat benim cümlem
"Ben Turkneti savunmadım tek çaremiz o ucuz yollu firma kaldığı için sorunlara itilmiş oluyoruz demiş oluyorum aslında bura da hem 3 tekele hem de Turknete laf etmiş oluyorum"

Ben senin söylediğin sözü eleştiriyorum zaten? Turknet ucuz mu sence? Ben Türk Telekom fiber paketlerine baktım 1400'e fiber paket var. Adamlar 600 TL'den bir anda şak diye 950 TL'ye zam yaptılar? E nerede kaldı bunun F/P'si ucuzluğu? 500 600 ödesek deriz ucuz ödüyoruz zaten arada olur böyle şeyler. Ee sen hem zam yap hem Zam'dan sonra sorunlar çıksın anlaşılacak tarafı yok bunun. Ayrıca Türk Telekom'u ben de savunmadım Türk Telekom da Turknet'te kadar sorun yaşamadım ben de yazmıştım. Türk Telekom da gerçekten de bu kadar sorun yaşamadım ben "bireysel" genel konuşmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…