TurkNet pinglotter testleri

CGS

Becerikli
TurkNet GigaFiber müşterisiyim. Pingplotter testimde tüm sunucularda 3. ve 5'inci hoplarda paket kaybı sorunu yaşıyorum. Aranızda TurkNet GigaFiber'li olan arkadaşlar, eğer paket kaybı sorununuz yok ise ve sorunsuz internetiniz var ise TurkNet müşteri numaranızı ve pingplotter testlerini benimle paylaşabilir misiniz? TurkNet network ekibi sizlerin ve benim hatlarımı karşılaştırıp sorunun tespitini yapacaklarmış ve sorunu çözeceklermiş. Çözeceklerine çok da inandığımdan değil de bir ihtimal çözülür diye sizlerden müşteri numaranızı ve pingplotter testlerinizi talep etmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Statik IP kullanıyor musunuz?

İfadeler: CGS
Statik ip talep edip deneyin hocam. Ben kablonet gbit kullanıyorum. Statik olmayınca hem ping uçuyor hem de gbit indirmeyi göremiyorum. Ücreti Günlük hesaplanıyor diye biliyorum. Alın birkaç gün deneyin sonra isterseniz iptal edersiniz. Kendiniz test etmiş olursunuz. İp tanımlanınca modemi kapatıp 5-10 dk bekleyip açın.

TürkNet gigafiberli değilim ama iş görecek olursa Türk Telekom VDSL üzerinden TürkNet testi gerçekleştirebilirim.

TürkNet gigafiberli değilim ama iş görecek olursa Türk Telekom VDSL üzerinden TürkNet testi gerçekleştirebilirim.
Fiber olsa gene olur muş ama VDSL olmuyor diyorlar maalesef, teşekkür ederim sağ ol yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…