Türknet Sorunları Bitmez 1
Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, ben Turknet'e yeni abone oldum. Bana ve yeni abone olan herkese verdikleri bu router'ı verdiler: Vantiva EGA225CTRN3. Size tavsiyem, abone olurken Vantiva router istemiyorum şeklinde belirtin. Şimdi kısaca sorunlara gelelim.
1. Sorun ve en önemlisi, internet çekmediği için Wi-Fi 2.4 GHz ve 5 GHz olarak ikiye ayrılmasını istedim net uzmandan ve ayırdı ama internet daha da kötü oldu. Sonra dedim net uzmana tekrar birleştir, birleştiremedi mi, ne olduysa internet gitti ve router'dan bir daha IP alamadık. Yarın ekiplerin router'ı başka router ile değiştirilmesini bekliyorum.
2. Sorun, odalarda rezalet bir çekim kalitesi var; hatta hiç çekmiyor.
3. Sorun, başka odalara gidince bazen internet çekmediği için ünlem işareti çıkıyor, internet olmuyor.
4. Sorun, başka odalara gidiyorum, internet Wi-Fi listemde bile çıkmıyor.
1. Sorun ve en önemlisi, internet çekmediği için Wi-Fi 2.4 GHz ve 5 GHz olarak ikiye ayrılmasını istedim net uzmandan ve ayırdı ama internet daha da kötü oldu. Sonra dedim net uzmana tekrar birleştir, birleştiremedi mi, ne olduysa internet gitti ve router'dan bir daha IP alamadık. Yarın ekiplerin router'ı başka router ile değiştirilmesini bekliyorum.
2. Sorun, odalarda rezalet bir çekim kalitesi var; hatta hiç çekmiyor.
3. Sorun, başka odalara gidince bazen internet çekmediği için ünlem işareti çıkıyor, internet olmuyor.
4. Sorun, başka odalara gidiyorum, internet Wi-Fi listemde bile çıkmıyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: