Çözüldü TurkNet Zyxel GPON bilgileri SFP’ye yazılınca neden Status 3’te kalıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 304
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 210
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

304

Uzman
Makaleler
1
@Majdev TurkNet ile ilgili bilginiz var mi? TurkNet ZyXEL GPON'da asagidaki bilgileri alip SFP'ye yazmama ragmen status 5 goremiyorum 3'te kalıyor.

Fiziksel uzerinden:
Seri no:
GPON SN:
GPON arayuzunden:
Firmware Version:
Hardware version:
Mac Address:
Model name:
Threshold:

Cozdum. Firstboot ve reboot denememistim bu komutlari girince duzeldi. TurkNet ile Unifi DR7 uzerine SFP ve simetri gbit tadindan yenmez oldu, eline saglik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız hız nedir?

Alibaba üzerinden alacak arkadaşlar, sanırım ROY a-fi-SE oldu ya da işinin ehli bir güm-rük-çüye denk geldik .
AliExpress gümrük anlaşmalı orayı tercih etmek daha doğru gibi. Bu konu da takipte olabilir belki.

Nedense 930 Mbps'i gecmiyor su an, direkt router uzerinden Speedtest yapiyorum.

Merhabalar, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Zyxel ONT kullanıyorum. Girdiğin bilgileri benimle paylaşır mısın, rica etsem? Status 2-3 arası kalıyorum.

Zyxel ont nin hangi bilgilerini ne şekilde girdin acaba. bir arkadaşımda senin yaşadığın sorunun aynısını yaşıyoruz şu. mesela GPON serial number ont nin arkasında 2 adet var alttakini giriyoruz sanırım doğrumudur ?
Vendor ID olarak ne girmemiz gerekiyor bizde ZYGX olarak atıyor
Equipment ID ye direk olarak serial numberımı girdiniz
ONT ve OMCID Version değelerini nasıl girdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…