Türksat 2 saattir internet yok ve kendilerine ulaşılamıyor

Makaleler
13
Yer
İstanbul
2 saattir internet yok. Kendilerini arıyorum, asla açılmıyor telefon. Tam 53 dakika bekledim. Daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı Türksat'ta fakat ilk defa böyle bir sorun oldu. Nadiren internet gidiyordu ama en azından ulaşılıyordu kendilerine.

Nasıl ulaşabilirim ben bu arkadaşlara?

LinkedIn üzerinden CEO'ya yaz diyenler oluyor bazen işe yarayabiliyor. KolayGelsin'e yazdım cevap vermişlerdi. Fakat şu an sizinki 2 saat gibi kısa bir süre. Eğer kesinti saatler sürerse denemekte fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onların da interneti gitmiştir

Twitter'dan bu hesaba yazabilirsin.

LinkedIn üzerinden CEO'ya yaz diyenler oluyor bazen işe yarayabiliyor. KolayGelsin'e yazdım cevap vermişlerdi. Fakat şu an sizinki 2 saat gibi kısa bir süre. Eğer kesinti saatler sürerse denemekte fayda var.
Ben denedim onu, geri dönüş sağlamadı.

Aynı durum Sol'de birkaç ilçede de var aynı anda. Garip bir durum.
Bölgesel arızaymış. Kendileri 1.30 saat sonunda telefonlarımı açma zahmetinde bulundular sağ olsunlar.

15 dakika içinde düzelttiler sözde 'Bölgesel arızayı'.

Son düzenleme:
Turksat'da bu cok sık rastlanır sebebi ise bölgesel olarak sunucu bakımları oluyor ve bunu interneti kapatmadan yapamiyorlar.

Son iki üç seferdir Türk Telekom da 2 6 gece arası kesiliyor 20 günde bir bakım mesajı atıyorlar. Şüpheleniyorum uzun saatlere yaymazlar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…