Türksat 6A Türksat Uydularının Eriştiği Toplam Nüfus 3,5 Milyardan 5 Milyara Çıkaracak

698

Deneyimli
Temmuz ayında uzaya gönderilecek Türksat 6A uydusu ile Türksat uydularının eriştiği toplam nüfus 3,5 milyardan 5 milyara çıkacak.

Temmuz ayında uzaya gönderilecek Türksat 6A uydusu ile Türksat uydularının eriştiği toplam nüfus 3,5 milyardan 5 milyara çıkacak.
Türksat 5/A'dan sonrası biraz abartı gibi gelmeye başladı bana. (Sadece yayıncılık açısından diyorum.)

İfadeler: 698
Türksat 5/A'dan sonrası biraz abartı gibi gelmeye başladı bana. (Sadece yayıncılık açısından diyorum.)
Kesinlikle abartı değil. %80 gibi bir oranda yerli uydu üretecek kapasiteye geldik. Bence uzay araştırmalarına ve Uydu teknolojilerine daha çok önem vermeliyiz.

Uzay için alınan aksiyonlarının gelecekteki teknoloji potansiyeli büyük.

Atıyorum gökyüzünden yerküreye mühimmat yağdığını düşün, o mühimmatın ivme enerjisini kim nasıl engelleyebilecek?

Nasıl yani savunma sanayisi için önemli olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Açıkçası biraz abartı ama uzun zamandır takip ediyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…