Detaylar
Kim cevapladı?Türksat 5/A'dan sonrası biraz abartı gibi gelmeye başladı bana. (Sadece yayıncılık açısından diyorum.)Temmuz ayında uzaya gönderilecek Türksat 6A uydusu ile Türksat uydularının eriştiği toplam nüfus 3,5 milyardan 5 milyara çıkacak.
Kesinlikle abartı değil. %80 gibi bir oranda yerli uydu üretecek kapasiteye geldik. Bence uzay araştırmalarına ve Uydu teknolojilerine daha çok önem vermeliyiz.Türksat 5/A'dan sonrası biraz abartı gibi gelmeye başladı bana. (Sadece yayıncılık açısından diyorum.)
- Makaleler
- 1
Uzay için alınan aksiyonlarının gelecekteki teknoloji potansiyeli büyük.Türksat 5/A'dan sonrası biraz abartı gibi gelmeye başladı bana. (Sadece yayıncılık açısından diyorum.)
Atıyorum gökyüzünden yerküreye mühimmat yağdığını düşün, o mühimmatın ivme enerjisini kim nasıl engelleyebilecek?
Nasıl yani savunma sanayisi için önemli olduğunu mu düşünüyorsunuz?Uzay için alınan aksiyonlarının gelecekteki teknoloji potansiyeli büyük.
Atıyorum gökyüzünden yerküreye mühimmat yağdığını düşün, o mühimmatın ivme enerjisini kim nasıl engelleyebilecek?![]()
- Makaleler
- 1
Bilmem, şimdilik bu fikri sürdüm ortaya.Nasıl yani savunma sanayisi için önemli olduğunu mu düşünüyorsunuz?
cemkaraca
Üstün
Açıkçası biraz abartı ama uzun zamandır takip ediyorum hocam.Temmuz ayında uzaya gönderilecek Türksat 6A uydusu ile Türksat uydularının eriştiği toplam nüfus 3,5 milyardan 5 milyara çıkacak.
Nasıl hocam anlamadım.Açıkçası biraz abartı ama uzun zamandır takip ediyorum hocam.
cemkaraca
Üstün
Hocam Hindistan vs. abartı ama Özellikle Türksat ve SpaceX'i takip ediyorum bölümüm gereği.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-