Türksat Kablo müşteri hizmetlerine bağlanmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 430
  • Etiketler Etiketler
    kablo türksat

pars

Başarılı
Makaleler
5
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Türksat Kablonet'i aradım ve Aydın'a altyapı gelmesi için talep ilettim. Müşteri temsilcisi talebimi aldıktan sonra, bizi daha sonra tekrar arayarak talebinizin durumunu öğrenin dedi. Teşekkür ettim ve kapattık.

Daha sonraki gün Türksat Kablo'yu arayınca, 'Türksat Kablo hizmetleri çağrı merkezine hoş geldiniz, daha önce çağrı merkezimizle yaptığınız görüşmenin şirket kurallarımıza uygun olmaması sebebiyle size hizmet verememekteyiz' hatası alıyorum.
Neden durduk yere böyle bir sorun oldu ve nasıl çözülür?

Durduk yere olmamış işte. Görüşme yaparken kurallara uygun görüşme yapmamışsın.
Hayır durduk yere oldu. Gayet kibar davrandım. Aydın'a altyapı talep ettim Türksat'tan banladılar. Demek ki Aydın'dan nefret ediyorlarmış.
Nasıl çözebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta Türksat Kablonet'i aradım ve Aydın'a altyapı gelmesi için talep ilettim. Müşteri temsilcisi talebimi aldıktan sonra, bizi daha sonra tekrar arayarak talebinizin durumunu öğrenin dedi. Teşekkür ettim ve kapattık.

Daha sonraki gün Türksat Kablo'yu arayınca, 'Türksat Kablo hizmetleri çağrı merkezine hoş geldiniz, daha önce çağrı merkezimizle yaptığınız görüşmenin şirket kurallarımıza uygun olmaması sebebiyle size hizmet verememekteyiz' hatası alıyorum.
Neden durduk yere böyle bir sorun oldu ve nasıl çözülür?
Çağrı merkezinden ban yiyen birisini ilk kez görüyorum, cidden merak ediyorum ne konuştunuz?

Çağrı merkezinden ban yiyen birisini ilk kez görüyorum, cidden merak ediyorum ne konuştunuz?
Ben: Aydın'a Türksat Kablonet altyapısının en kısa sürede döşenmesini talep ediyorum.
Temsilcisi: Talebiniz için teşekkür ederim. İlgili birimlere ileteceğim. Talep takip kodunuzu paylaşmamı ister misiniz?
Ben: Olur.

Bu kadar.

Farklı bir telefon numarasından aramayı denediniz mi? Eğer olmuyorsa müşteri hizmetlerinden ban yemişsiniz. :D
Farklı telefon numarasından arayınca sorunsuzca bağlanıyor.
Kendi numaramdan arayınca ise robot kız: "Türksat Kablo hizmetleri çağrı merkezine hoş geldiniz, daha önce çağrı merkezimizle yaptığınız görüşmenin şirket kurallarımıza uygun olmaması sebebiyle size hizmet verememekteyiz. Türksat Kablo hizmetleri çağrı merkezini aradığınız için teşekkür ederiz."
Diyor ve telefon kapanıyor.

Geri
Yukarı Alt