Batın Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 204 Beğeniler 190 Yer Bursa 20 Eylül 2025 #1 Ben modem arayüz şifresini unuttum da, Türksat'ı arasam modemi sıfırlamadan şifre verebilir mi?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.776 Yer İstanbul 20 Eylül 2025 #2 Modem arayüz şifresini sorgusuz vermeleri lazım. PPPoE gibi değil sonuçta.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 20 Eylül 2025 #3 Batın dedi: Ben modem arayüz şifresini unuttum da, Türksat'ı arasam modemi sıfırlamadan şifre verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen senden resetlemeni isteyecekler. Konuda geçen PPPoE bilgisi ile modem arayüz parolası bambaşka şeyler.
Batın dedi: Ben modem arayüz şifresini unuttum da, Türksat'ı arasam modemi sıfırlamadan şifre verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen senden resetlemeni isteyecekler. Konuda geçen PPPoE bilgisi ile modem arayüz parolası bambaşka şeyler.
KS KS Batın Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 204 Beğeniler 190 Yer Bursa 20 Eylül 2025 #4 Recep Baltaş dedi: Modem arayüz şifresini sorgusuz vermeleri lazım. PPPoE gibi değil sonuçta. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Modemi sıfırlamak istemiyorum da bu yüzden sordum, arayıp isteyeceğim birazdan.
Recep Baltaş dedi: Modem arayüz şifresini sorgusuz vermeleri lazım. PPPoE gibi değil sonuçta. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Modemi sıfırlamak istemiyorum da bu yüzden sordum, arayıp isteyeceğim birazdan.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.290 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.302 Yer Japonya, Fukuoka 21 Eylül 2025 #5 Modem arayüz şifresini zaten modemi resetleyince sıfırlanmıyor mu? Yani Türksat'ın bana verdiği modemde öyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2025
Modem arayüz şifresini zaten modemi resetleyince sıfırlanmıyor mu? Yani Türksat'ın bana verdiği modemde öyle oluyor.
KS KS Batın Uzman Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 204 Beğeniler 190 Yer Bursa 21 Eylül 2025 #6 Milas dedi: Modem arayüz şifresini zaten modemi resetleyince sıfırlanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırlanıyor. Modemi sıfırlamak/resetlemek istemiyorum ama.
Milas dedi: Modem arayüz şifresini zaten modemi resetleyince sıfırlanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırlanıyor. Modemi sıfırlamak/resetlemek istemiyorum ama.