Tuşlu telefon kullanılır mı?

Talkha

Çalışkan
Merhaba yıllardır (ben 16 yaşındayım) telefon bağımlısıyım Instagram ve TikTok kaldırdım yani kullanmıyorum ama YouTube olarak bağımlıyım malûm üniversite sınavı için ve şimdiki hayat için tuşlu telefona geçmeye planlıyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

1.Not:Yapay zeka falan demeyin konuştum.
2.Not:İrade falan demeyin denedim olmuyor.

Telefonu bir araç olarak kullanmaya başlarsan tuşlu telefon kullanmak seni daha mutlu bile edebilir. Hepimiz telefonda haddinden fazla zaman geçiriyoruz ve bu odaklanmamız gereken şeylerden bizi çok fazla uzaklaştırıyor. Tuşlu telefon kullanarak asıl enerjini yapmak istediklerine ve hobilere yöneltebilirsen tadından yenmez. Sadece wp kullanıyorsan onu nasıl çözebilirsin pek emin değilim.

İradenizle bırakamıyorsanız tuşlu telefon gayet iyi. Bende telefonla sık ilgilenen biriydim. Fakat dün 1 saat makale okumam gerekiyordu. O 1 saatte yanımda olmasına rağmen bir kere bile dokunmadım telefona. Aklım bile kaymadı ki makalede okuduklarımın neredeyse hepsi aklımda. Eğer güçlü iradeniz yoksa geçin.

WhatsApp konusunda annem ve babam ile bilgi vermek dışında pek kullanmam. Nokia 105 4G olur mu sence?

Ben zaten 6 yıldır veya üzeri Youtube bağımlılığı olduğum bırakamıyorum o yüzden tuşlu telefona geçmek istedim.

Tuşlu telefon maalesef bir çözüm değil ben sosyal izolasyon amacı ile Instagram ve TikTok’u sildim YouTube’dan da YouTube short‘un zaten kapatabiliyorsun

Tuşlu telefon maalesef bir çözüm değil ben sosyal izolasyon amacı ile Instagram ve TikTok'u sildim YouTube'dan da YouTube short‘un zaten kapatabiliyorsun.

Shorts'u kapattım Shorts hariç yine fayda sağlamadı ki.

Tuşlu telefon maalesef bir çözüm değil ben sosyal izolasyon amacı ile Instagram ve TikTok'u sildim YouTube'dan da YouTube short‘un zaten kapatabiliyorsun.

Zaten YouTube bağımlılığım Shorts'tan önce oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…