Okul gibi yerlerde 18'den küçük birçok kişi sigara içiyorken bir forumdan dolayı kimsenin özeneceğini sanmıyorum...
Evet aktiflik zaten az olacak ama mini bilgisayarlar kategorisi var ve toplam şu ana kadar 12 konu açılmış amaç düzenli olması için.
Mini Bilgisayarlar
Cep boyutunda mini bilgisayarlar ile her yerde, sürekli üretken olun.techolay.net
Sadece teknoloji forumu değil ki burası. Eğitim, hobi, finans, mizah ve eğlence gibi kategori ve konularda mevcut. İlk dediğin cümleyi anlamadım.Okul gibi yerlerde tütün tüketen 18 yaşından küçük kişilerin bu forumun varlığından bile haberleri olduklarını sanmıyorum şahsen.
Adı üzerinde burası en başında bir teknoloji forumu, Mini bilgisayarlar ile ilgili bir kategori olmasından daha normal bir şey yok. Eğer Mini bilgisayarlar kategorisi ile tütün kategorisini bir tutuyorsanız fazla konuşulacak bir şey yok burada.
Ayrıca tiyatro teknoloji değil ama bunun da kategorisi var ve toplam 14 kere konu açılmış.Okul gibi yerlerde tütün tüketen 18 yaşından küçük kişilerin bu forumun varlığından bile haberleri olduklarını sanmıyorum şahsen.
Adı üzerinde burası en başında bir teknoloji forumu, Mini bilgisayarlar ile ilgili bir kategori olmasından daha normal bir şey yok. Eğer Mini bilgisayarlar kategorisi ile tütün kategorisini bir tutuyorsanız fazla konuşulacak bir şey yok burada.
Bazı arkadaşlar aşırı dalga geçmiş, neden bu kadar dalga geçtiklerini anlayamadım.Merhaba forumda tütün kanalının olmadığını gördüm nereye yazacağımı tam olarak bulamadım bu yüzden bence gelmeli.
Sadece teknoloji forumu değil ki burası. Eğitim, hobi, finans, mizah ve eğlence gibi kategori ve konularda mevcut. İlk dediğin cümleyi anlamadım.
Bunun aksine bir şey demedim zaten sadece tütün kategorisi gelirse okul gibi yerlerde sigara içiliyorken bir forumdan dolayı kimse özenmez dedim.Okul gibi yerlerde, 18 yaşından küçük iken muhtemelen çevresi yüzünden tütün gibi belaları hayatlarına sokan gençlerin, böyle bir foruma gelip, üzerine bir de "Hangi marka sigarayı almalıyım?" gibisinden konular açacaklarını pek sanmıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Bazı arkadaşlar aşırı dalga geçmiş, neden bu kadar dalga geçtiklerini anlayamadım.
Bence böyle bir kategoriye gerek yok. Konu dışı açarsanız kabul edilir tahminimce. Konuya bağlı yardımcı olurum beni etiketlerseniz. Zaten forumda toplasanız 3-5 tütün konusu vardır yani ekstra bir kategoriye gerek yok. Ha, böyle yoğunluk olsa bu yönde "evet, açılabilir" derdim ama ne gerek var ne de tütün konularına bir yoğunluk var.
Nargile hakkında bilgim yok o sebepten pek yardımcı olamayacağım kusura bakmayın. Sert çıkışı toplulumumuzdaki haklı yanları olan tütün karşıtlığına ve insanlardaki sinire bağlıyorum artık. Siz yine beni etiketleyin, belki anladığım bir konudur veya arkadaşıma sorarım kendisi nargile manyağıdır.Hocam kabul edilmemesini anlarım ama bazı hocalarım sert çıkıştı ona biraz üzüldüm normalde konu olsaydı nargile ile alakalı soru soracaktım o yüzden.
Hocam sigara konuları zaten açılabiliyor, yasak değil. Arkadaş sadece bu konuların tek bir başlık altında toplanmasını istemiş. Yanlış anlamışsınız sanırım.Tamam, bende "Burası sadece bir teknoloji forumu." demiyorum dikkat edersen. Ancak yine de buranın teknoloji ağırlıklı bir forum olduğunu unutmamak lazım, forumun açıklama metnini bir kez daha atmak istemiyorum çünkü. İlk dediğim cümleyi seve seve açıklayayım:
Okul gibi yerlerde, 18 yaşından küçük iken muhtemelen çevresi yüzünden tütün gibi belaları hayatlarına sokan gençlerin, böyle bir foruma gelip, üzerine bir de "Hangi marka sigarayı almalıyım?" gibisinden konular açacaklarını pek sanmıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.