SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 9 Ekim 2025 #1 Merhaba, Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2025
Merhaba, Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi?
BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 10 Ekim 2025 #2 Tütünsepeti legal bir site değildir.
S snop02 Uzman Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 841 Çözümler 4 Beğeniler 364 Yer Ortadoğu 10 Ekim 2025 #3 SadeceEfe dedi: Merhaba, Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Çifte vatandas arkadasın varsa Duty Free'den aldırabilirsin. Ozellikle kapıkule de çok çesit var. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2025
SadeceEfe dedi: Merhaba, Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Çifte vatandas arkadasın varsa Duty Free'den aldırabilirsin. Ozellikle kapıkule de çok çesit var.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 10 Ekim 2025 #4 snop02 dedi: Çifte vatandas arkadasın varsa Duty Free'den aldırabilirsin. Ozellikle kapıkule de çok çesit var. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam hiçbir arkadaşım yurt dışına gitmiyor tek çarem yunanistana geçmek ama uğraşamam bu havalarda git gel ile.
snop02 dedi: Çifte vatandas arkadasın varsa Duty Free'den aldırabilirsin. Ozellikle kapıkule de çok çesit var. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam hiçbir arkadaşım yurt dışına gitmiyor tek çarem yunanistana geçmek ama uğraşamam bu havalarda git gel ile.
Hakan Hasırcıoğlu Başarılı İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 227 Makaleler 1 Beğeniler 217 Yer İzmir 10 Ekim 2025 #5 SadeceEfe dedi: Merhaba, Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Puro severler Facebook grubumuz var, orada yurt dışına vs. gidenler yardımcı oluyor.
SadeceEfe dedi: Merhaba, Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Puro severler Facebook grubumuz var, orada yurt dışına vs. gidenler yardımcı oluyor.
K13N Başarılı Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 84 Çözümler 2 Beğeniler 74 10 Ekim 2025 #6 2017'de hıyar gelir diye düşünerek sipariş vermiştim ama sıkıntısız gelmişti. Sonradan dolandırıcı olmaya karar vermemişlerdir diye düşünüyorum.
2017'de hıyar gelir diye düşünerek sipariş vermiştim ama sıkıntısız gelmişti. Sonradan dolandırıcı olmaya karar vermemişlerdir diye düşünüyorum.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.189 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 10 Ekim 2025 #7 K13N dedi: 2017'de hıyar gelir diye düşünerek sipariş vermiştim ama sıkıntısız gelmişti. Sonradan dolandırıcı olmaya karar vermemişlerdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... EFT yoluyla mı aldınız yoksa kapıda ödeme mi?
K13N dedi: 2017'de hıyar gelir diye düşünerek sipariş vermiştim ama sıkıntısız gelmişti. Sonradan dolandırıcı olmaya karar vermemişlerdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... EFT yoluyla mı aldınız yoksa kapıda ödeme mi?
K13N Başarılı Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 84 Çözümler 2 Beğeniler 74 10 Ekim 2025 #8 SadeceEfe dedi: EFT yoluyla mı aldınız yoksa kapıda ödeme mi? Genişletmek için tıkla... Kapıda ödemeyle almıştım.
SadeceEfe dedi: EFT yoluyla mı aldınız yoksa kapıda ödeme mi? Genişletmek için tıkla... Kapıda ödemeyle almıştım.