Tütünsepeti sitesi güvenilir mi?

SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba,

Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Puro ve ithal sigaralara çok merakım var. Maalesef Kıbrıs'a puro için gidemeyeceğimden böyle sitelerden almak durumundayım. Sizce güvenilir mi?
Çifte vatandas arkadasın varsa Duty Free'den aldırabilirsin. Ozellikle kapıkule de çok çesit var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çifte vatandas arkadasın varsa Duty Free'den aldırabilirsin. Ozellikle kapıkule de çok çesit var.

Maalesef hocam hiçbir arkadaşım yurt dışına gitmiyor tek çarem yunanistana geçmek ama uğraşamam bu havalarda git gel ile.

2017'de hıyar gelir diye düşünerek sipariş vermiştim ama sıkıntısız gelmişti. Sonradan dolandırıcı olmaya karar vermemişlerdir diye düşünüyorum.

2017'de hıyar gelir diye düşünerek sipariş vermiştim ama sıkıntısız gelmişti. Sonradan dolandırıcı olmaya karar vermemişlerdir diye düşünüyorum.

EFT yoluyla mı aldınız yoksa kapıda ödeme mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…