MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 19 Kasım 2024 #1 Aromalı sigaraya alacağım ama siteden emin olamadım ya da sigara kargolanır mi yasal bir cezası var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
Aromalı sigaraya alacağım ama siteden emin olamadım ya da sigara kargolanır mi yasal bir cezası var mı?
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 19 Kasım 2024 #2 MasterRei dedi: Aromalı sigaraya alacağım ama siteden emin olamadım ya da sigara kargolanır mi yasal bir cezası var mı? Genişletmek için tıkla... Site pek iç acıcı gelmedi bana.
MasterRei dedi: Aromalı sigaraya alacağım ama siteden emin olamadım ya da sigara kargolanır mi yasal bir cezası var mı? Genişletmek için tıkla... Site pek iç acıcı gelmedi bana.
KS KS MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 19 Kasım 2024 #3 ReloadingData dedi: Site pek iç acıcı gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Peki sigara kargolamanin yasal açıdan bir sıkıntı olur mu?
ReloadingData dedi: Site pek iç acıcı gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Peki sigara kargolamanin yasal açıdan bir sıkıntı olur mu?
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 675 Çözümler 15 Beğeniler 488 19 Kasım 2024 #4 MasterRei dedi: Peki sigara kargolamanin yasal açıdan bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç sipariş vermedim hocam. Ne desem yalan olur.
MasterRei dedi: Peki sigara kargolamanin yasal açıdan bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiç sipariş vermedim hocam. Ne desem yalan olur.
kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 19 Kasım 2024 #5 MasterRei dedi: Peki sigara kargolamanin yasal açıdan bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Firmadan firmaya değişir örnek olarak Sürat Kargo'da yasak.
MasterRei dedi: Peki sigara kargolamanin yasal açıdan bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Firmadan firmaya değişir örnek olarak Sürat Kargo'da yasak.
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.961 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.971 Yer Aydın 19 Kasım 2024 #6 MasterRei dedi: Aromalı sigaraya alacağım ama siteden emin olamadım ya da sigara kargolanır mi yasal bir cezası var mı? Genişletmek için tıkla... Alacağınız sigaraya göre değişir, mesela Double fusion'ın veya fruit mixin sahtesi çok piyasada.
MasterRei dedi: Aromalı sigaraya alacağım ama siteden emin olamadım ya da sigara kargolanır mi yasal bir cezası var mı? Genişletmek için tıkla... Alacağınız sigaraya göre değişir, mesela Double fusion'ın veya fruit mixin sahtesi çok piyasada.
KS KS MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 19 Kasım 2024 #7 cenazeyebekleriz dedi: Alacağınız sigaraya göre değişir, mesela double Fusion'ın veya fruit mixin sahtesi çok piyasada. Genişletmek için tıkla... Djarum Cherry ya da Djarum Black alacağım.
cenazeyebekleriz dedi: Alacağınız sigaraya göre değişir, mesela double Fusion'ın veya fruit mixin sahtesi çok piyasada. Genişletmek için tıkla... Djarum Cherry ya da Djarum Black alacağım.