Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Baş parmağım düz, kıvrık değil. Avuç içim tam temas ediyor ama avuç içim biraz mouse'un solunda kalıyor.
Kısaca avuç içim tam değiyor, biraz solda kalıyor; işaret ve orta parmağım claw, diğerleri palm.
Şu an Dareu A950 Pro var, tutuşuma uygun değil gibi hissettiriyor.

IMG_20260130_232049_474.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
4000 civarı bütçem elim 16.5 falan. Tutuşumu belirttim hibrit.

Dostum elin için eloshapese baktım ama niyeyse orası bende şu an sıkıntılı anlamadığım bir şekilde yüklenmiyor veya mouse giremiyorum yardımcı olamadım üzgünüm onun dışında Wraith sitesinde ATK ve rawm ergonomik mouselerine bakabilirsin önerim onlardır elin için uygun bulduğunu almanı öneririm.

Uygun olduğunu nerden anlarım hocam? Eloshape den sonra bakıp söyleyebilir misiniz? Pişman olmak istemiyorum iade de edilmiyor zaten.
Dostum elin için eloshapese baktım ama niyeyse orası bende şu an sıkıntılı anlamadığım bir şekilde yüklenmiyor veya mouse giremiyorum yardımcı olamadım üzgünüm onun dışında Wraith sitesinde ATK ve rawm ergonomik mouselerine bakabilirsin önerim onlardır elin için uygun bulduğunu almanı öneririm.

Hangilerinde deneyebiliyorum? Benim bildiğim hepsi kutuda.

Teknoloji mağazalarında ürünleri deneyebilmeniz lazım hocam, ister kulaklık ister mouse ister klavye fark etmiyor. Şimdi size bir mouse önersek elinize uymayabilir.
Bu teknoloji mağazaları Vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi veya orada ona benzer bir mağaza varsa.

Teknoloji mağazalarında ürünleri deneyebilmeniz lazım hocam, ister kulaklık ister mouse ister klavye fark etmiyor. Şimdi size bir mouse önersek elinize uymayabilir.
Bu teknoloji mağazaları Vatan, MediaMarkt, Teknosa gibi veya orada ona benzer bir mağaza varsa.
Yani denemek istiyorum dersem direkt izin veriyorlar mı?