SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 3 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, fiyatta önemsiz. Sizce nerede? Tuzla söylemezsiniz sevinirim, çünkü biliyorum orasını.
Merhaba. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, fiyatta önemsiz. Sizce nerede? Tuzla söylemezsiniz sevinirim, çünkü biliyorum orasını.
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 967 Çözümler 5 Beğeniler 1.184 Yer Bişkek/Kırgızistan 3 Ağustos 2025 #2 Adaland diye biliyorum.
Archeva666 Çalışkan Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 10 3 Ağustos 2025 #3 AquaparkKonumÖzelliklerAdaland AquaparkKuşadası / AydınTürkiye’nin en büyük, 406 m uzun kaydırak, çok sayıda kaydırak ve geniş alanAqua Fantasyİzmir / SelçukKapasiteli (~5.000 kişilik), çok sayıda kaydırakAqua Dream WaterparkMarmaris / Muğla~44 000 m² alan, yüksek adrenalin kaydırakları İnternette bu veriler mevcut.
AquaparkKonumÖzelliklerAdaland AquaparkKuşadası / AydınTürkiye’nin en büyük, 406 m uzun kaydırak, çok sayıda kaydırak ve geniş alanAqua Fantasyİzmir / SelçukKapasiteli (~5.000 kişilik), çok sayıda kaydırakAqua Dream WaterparkMarmaris / Muğla~44 000 m² alan, yüksek adrenalin kaydırakları İnternette bu veriler mevcut.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 3 Ağustos 2025 #4 Archeva666 dedi: AquaparkKonumÖzelliklerAdaland AquaparkKuşadası / AydınTürkiye’nin en büyük, 406 m uzun kaydırak, çok sayıda kaydırak ve geniş alanAqua Fantasyİzmir / SelçukKapasiteli (~5.000 kişilik), çok sayıda kaydırakAqua Dream WaterparkMarmaris / Muğla~44 000 m² alan, yüksek adrenalin kaydırakları İnternette bu veriler mevcut. Genişletmek için tıkla... Bold Pilot dedi: Adaland diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocalarım adaland de çok kaydırak yok diye biliyorum ama sağ olun.
Archeva666 dedi: AquaparkKonumÖzelliklerAdaland AquaparkKuşadası / AydınTürkiye’nin en büyük, 406 m uzun kaydırak, çok sayıda kaydırak ve geniş alanAqua Fantasyİzmir / SelçukKapasiteli (~5.000 kişilik), çok sayıda kaydırakAqua Dream WaterparkMarmaris / Muğla~44 000 m² alan, yüksek adrenalin kaydırakları İnternette bu veriler mevcut. Genişletmek için tıkla... Bold Pilot dedi: Adaland diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocalarım adaland de çok kaydırak yok diye biliyorum ama sağ olun.
Bold Pilot Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 967 Çözümler 5 Beğeniler 1.184 Yer Bişkek/Kırgızistan 3 Ağustos 2025 #5 SadeceEfe dedi: Hocalarım adaland de çok kaydırak yok diye biliyorum ama sağ olun. Genişletmek için tıkla... Çoktan kastınız nedir hocam? Ben gittiğimde bayağı vardı
SadeceEfe dedi: Hocalarım adaland de çok kaydırak yok diye biliyorum ama sağ olun. Genişletmek için tıkla... Çoktan kastınız nedir hocam? Ben gittiğimde bayağı vardı
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 592 Yer Balıkesir 9 Ağustos 2025 #6 Bold Pilot dedi: Çoktan kastınız nedir hocam? Ben gittiğimde bayağı vardı Genişletmek için tıkla... Hocam çok bilmiyorum fotodan gördüğüm kadar diyelim
Bold Pilot dedi: Çoktan kastınız nedir hocam? Ben gittiğimde bayağı vardı Genişletmek için tıkla... Hocam çok bilmiyorum fotodan gördüğüm kadar diyelim