TV Kanalları neden reklamsız abonelik hizmetleri sunmuyor?

Bilmiyorsam düzeltin, ama bunlar zaten tek gelir kazancı bu değil mi?

Bilmiyorsam düzeltin, ama bunlar zaten tek gelir kazancı bu değil mi?

Bende öyle biliyorum hocam ama ek bir gelir yolu açılması açısından yapabilirler mi acaba diye düşünmüştüm.

Amacınız ne? Ne istiyorsunuz televizyon izlemek içinde mi para verelim? Alıştınız tabii her şeye para ödemeye, saçma sapan hayaller kuruyorsunuz. Çok tuhafsınız.

Amacınız ne? Ne istiyorsunuz televizyon izlemek içinde mi para verelim? Alıştınız tabii her şeye para ödemeye, saçma sapan hayaller kuruyorsunuz. Çok tuhafsınız.

Televizyona kimse para vermez ki nerede o eski içerikler herkes şimdi saçma sapan işler peşinde. TRT ve TRT çocuk eskiden (2010 öncesi) güzeldi gündüz kuşağı programları olsun, dizileri ve çocuk çizgi filmleri olsun sevilerek izlenirdi.

Son düzenleme:
Yok hocam yanlış anlamayın, zaten günümüzde çoğu platform bu sisteme geçiyorken nasıl oldu da TV kanalları bu konuda geride kaldı onu sorguluyordum . Beni ilgilendirmez yoksa TV kanallarının ne yaptığı.

Eski zamanlarda televizyonlar hakkını fazlasıyla veriyordu. Her ne kadar günümüzde pek çok dijital platform çıkmış olduğundan televizyonlar önemsiz olmuş gibi görünse de bunun bir sebebi şu anki kanalların kalitesiz içerikleri gözümüze gözümüze göstermeleri dediğiniz gibi.

Para verince düzelmeyecek zaten. Hep aynı senaryoyu ısıtıp önümüze koyuyorlar. Ben 10 seneden fazladır TV izlemiyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…