Rogue

Uzman
Dün TVS RTR 200 aldım ama lastikleri frende olsun virajda olsun bayağı kayıyor. Sağlam bir lastik almak istiyorum öneriniz var mı bu motor için?

Dün TVS RTR 200 aldım ama lastikleri frende olsun virajda olsun bayağı kayıyor. Sağlam bir lastik almak istiyorum öneriniz var mı bu motor için?
TVS RTR 200 motorunuz için güvenli sürüş sağlamak adına uygun lastikler seçmek önemlidir. İşte önerdiğim lastik alternatifleri:

1. MRF Revz M:
- Yüksek tutuş performansı sunar.
- İyi ıslak ve kuru zemin tutuşu.
- Yüksek kilometre performansı.

2. CEAT Zoom Rad:
- Denge ve kontrol açısından iyi bir seçenek.
- Özellikle hızlı virajlar için geliştirilmiş tasarım.
- İyi aşınma dayanıklılığı.

3. Pirelli Angel City:
- Sportif sürüş için tasarlandı.
- Her türlü hava koşulunda güvenli tutuş.
- Uzun ömürlü ve konforlu sürüş.

4. Apollo Alpha H1:
- İyi bir denge sunar.
- Özellikle şehir içi ve uzun yolculuklar için uygundur.
- Fiyat/performans oranı oldukça iyidir.

Lastiklerinizi değiştirmeden önce, mevcut lastiklerinizi ve jant boyutunu kontrol etmeyi unutmayın, böylece yeni lastiklerin uygun olduğundan emin olabilirsiniz. Lastik değişimi sonrasında hava basıncını doğru seviyede ayarlamak da önemlidir.

Winter Grip2. Özellikle ıslak zeminde epey iyidir. Önümüzün yağmurlu ve soğuk olduğunu düşünürsek göz atabilirseniz.

Yumuşak bir lastiktir. Çabuk bitme durumu yaşanabilir ve genel yapısı yağmur üzerine durduğundan bir miktar ağırlık hissi yaratıyor.

Raider motosikletimde anlas winter grip 2 kullandım. Çok başarılıydı. Şimdi dominar 400 aldım ve tekrar anlasın bir lastiğini takmayı planlıyorum.