hcnuPcitirC

Çalışkan
Ultrawide bir monitör almayi düşünüyorum ve Twisted Minds'in monitorunu gördüm fakat markayı ilk defa duydum bu marka iyi mi herhsngi bir sorunu var mı?

Farkı öneriniz varsa açığım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250313_222647_n11.webp
    Screenshot_20250313_222647_n11.webp
    488,2 KB · Görüntüleme: 84
Ultrawide bir monitör almayi düşünüyorum ve Twisted Minds'in monitorunu gördüm fakat markayı ilk defa duydum bu marka iyi mi herhsngi bir sorunu var mı?

Farkı öneriniz varsa açığım.
Bi gamebooster ve Rampage kadar kötü değil ama ortası MSI ve AOC tarzı markalar kadar iyi de değil.

Zattiri zort marka bir şey. Aldıktan 2 gün sonra 20 tane konu açarsın sorunları ile ilgili. Ucuzda değil ki; MSI, ASUS monitörlerin uygun fiyatlı 144Hz ürünleri vardı. Onlara bakabilirsin.

hocam bütçe çok uçuk olmayacak şekilde onerebilirsiniz bütçe soran arkadas için yazıyorum. sadece ultrawide ve curve olmasi önemli hz120 üstü olsun onerilerinizi bekliyorum. Eski curved monitörüm Huawei mateview gt34 tekrardan almayı planlıyorum onun yerine farklı öneriniz varsa onerebilirsiniz.
Zattiri zort marka bir şey. Aldıktan 2 gün sonra 20 tane konu açarsın sorunları ile ilgili. Ucuzda değil ki; MSI, ASUS monitörlerin uygun fiyatlı 144Hz ürünleri vardı. Onlara bakabilirsin.
hocam bahsettiğiniz ürünlerin linkini koyabilirseniz iyi olur
12k sayabilirsin