Detaylar
Kim cevapladı?Ahmet Burak Toprak
Başarılı
Neden yasaklama aldı? Sebebe göre bence değişkenlik gösterir veya hiç cevap vermeyebilirler de.
Neden yasaklama aldı? Sebebe göre bence değişkenlik gösterir veya hiç cevap vermeyebilirler de.
13 yasından küçük diye rapor etmisler (13 yasından büyüğüm) T.C. Mi falan attım desteğe. Ona göre yeni hesap açayım.
Ahmet Burak Toprak
Başarılı
13 yaşından küçük diye rapor etmişler (13 yaşından büyüğüm) TC'mi falan attım desteğe. Ona göre yeni hesap açayım.
İlk olarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı yazmamanız gerekirdi. Sadece sorununuzu anlatın ondan sonra nasıl gelişirse işte kimlik falan atın denilirse atarsınız. Ya da hiç uğraşmadan ilk açtığınız bileti kapatıp, mesajınızı silip yeni hesap açabilirsiniz ki uğraşmaya değmez açtırmaya eğer ücretli üyeliğiniz yok ise.
İlk olarak Turkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı yazmamanız gerekirdi. Sadece sorununuzu anlatın ondan sonra nasıl gelişirse işte kimlik falan atın denilirse atarsınız. Ya da hiç uğraşmadan ilk açtığınız bileti kapatıp, mesajınızı silip yeni hesap açabilirsiniz ki uğraşmaya değmez açtırmaya eğer ücretli üyeliğiniz yok ise.
T.C. no yu falan gizledim ismim ve doğum tarihim gözüküyordu sadece abonelik vardı hesapta birkaç tane ama çok koymaz 10 TL bir abonelik.
Ahmet Burak Toprak
Başarılı
Ben olsam tüm ödeme bilgilerimi silip o hesaptan çıkış yapardım ve yeni hesap açardım. Bence siz de böyle yapın.T.C. no yu falan gizledim ismim ve doğum tarihim gözüküyordu sadece abonelik vardı hesapta birkaç tane ama çok koymaz 10 TL bir abonelik.
Son düzenleme: