Twitter, Instagram ve YouTube'a erişimde sorun yaşanıyor

Böyle şeylerde siteleri yavaşlatıyorlardı sanki haber yasağı için. Direkt dan diye yasak getirmiyorlardı yanlış mı hatırlıyorum?
Doğru hatırlıyorsunuz.
Kral burada sorun erişim engeli yerine kısıtlama geldiği mi? 100 kişiden 99'u sitelere giremiyor işte. Yavaş yavaş herkes giremeyecek. Her ISS'e aynanda yansımıyor bu engeller. Geçen insta engelinde de birkaç saat geçmesine rağmen sorunsuz girebilenler vardı. Yani burada tartışılması gereken konu cidden bu mu?

Evet haklısınız, biz de cümbür cemaat tartışmaya girmiştik birbirimizi yiyorduk.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dedikleriniz doğru ancak soru 'erişim engeli mi geldi?'

BTK, TUSAŞ'ta olan olaydan sonra tüm ülkede internete bant daraltma uyguladı. Henüz sebebi bilinmesede ben yalan haber yayılmasın diye bir bahane üreteceklerini düşünüyorum. 2022'de Taksim'de olan olayda öyle yapmışlardı.

Kaynak:

Ayrıca sosyalde sitelere girilmiyor diye konu açan üyeler gördüm.

Evet haklısınız, biz de cümbür cemaat tartışmaya girmiştik birbirimizi yiyorduk.
Dedikleriniz doğru ancak soru 'erişim engeli mi geldi?'
Kırdıysam kusura bakmayın.

Ayakkabı numaralarına kadar bilinen ter*ristler ellerini kollarını sallaya sallaya uzun namlu tüfek ve tam teçhizat başkentte saldırı yapıyor. Hükümetin tek yaptığı erişim engeli mi kısıtlama mı yayın yasağı mı artık her neyse ondan getirmek. Her olayda aynı durum. Sıktı artık. Kelimenin veya durumun ne olduğuna takılmadan WhatsApp'ta grupta kimsenin hiçbir yere giremediğini gördüğüm için açmıştım konuyu. Engel değil kısıtlama vs. takıldığınız için sinirlendim biraz yani, takılınması gereken konu bu olmadığı için. Yok bende giriyor, tarayıcı değiştir yazan var. VPN'li tarayıcı ile tabii girer.

Ali Yerlikaya kısıtladıkları Twitter'dan açıklama yapıyor. Şaka gibi, kafalarına göre bant daraltıp duruyorlar.

Kusur sizde değil kusur devlette. Dün öcalan çıkmalı diyen devlet şimdi terörü lanetliyoruz diyorlar. 5 paralık çok kaliteli(!) muhalefetimizde kürtlere devlet vadediyoruz diyor. Çok ironik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…