Hangisini tercih edersiniz? Kablolu Type-C kulaklik mi yoksa kablosuz Bluetooth kulaklik mi? Dusunceleriniz benim icin cok degerli. Simdiden herkese tesekkurler.
3.5 mm seçeneği olsaydı, onu tercih ederdim. Onların yeri başkaydı. Bende Bluteooth kulaklık baş ağrısına sebebiyet veriyor, o yüzden Type-C kullanmaya çalışıyorum mümkünse.
@Eagles, boş ver hocam 3.5mm boş iş. Analog olduğu için bağladığın cihazın ses yongasına göre şekil alıyor. Type-C ve USB-A gibi girişler dijital olduğu için bu tür problemler olmuyor.
@Eagles, boş ver hocam 3.5mm boş iş. Analog olduğu için bağladığın cihazın ses yongasına göre şekil alıyor. Type-C ve USB-a gibi girişler dijital olduğu için bu tür problemler olmuyor.
Doğrudur. Lakin Type-C şarj ederken kullanamama durumu kulaklığı, o biraz sıkıcı işte. Birisinden feragat ediyoruz doğal olarak. Ekstra aparat almak lazım. O yönü pratik gelmiyor. Bazen forumda soranlar oluyor, verimli olmadığı için pek öneremiyorum. @BerkayZ87
Doğrudur. Lakin Type-C şarj ederken kullanamama durumu kulaklığı, o biraz sıkıcı işte. Birisinden feragat ediyoruz doğal olarak. Ekstra aparat almak lazım. O yönü pratik gelmiyor. Bazen forumda soranlar oluyor, verimli olmadığı için pek öneremiyorum. @BerkayZ87