• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

TYT fizik, kimya ve biyoloji için en kolay konular ve gereksiz görülen başlıklar neler?

FahoRet

Uzman
Instagram’da YKS için içerik üretenlere bakıyorum; birisi konuyu vermiş, diğeri vermemiş, biri zor diyor, diğeri kolay. Bunların dışında kolay konu var mı veya aralarında zor olup gereksiz dediğiniz var mı?

TYT Fizik

• Fizik bilimine giriş
  • Madde ve özellikleri
  • Isı, sıcaklık ve genleşme
  • Hareket ve kuvvet

TYT Kimya

• Kimya bilimi
  • Atom ve periyodik sistem
  • Maddenin halleri
  • Doğa ve kimya
  • Asitler, bazlar, tuzlar

TYT Biyoloji

• Canlıların temel bileşenleri
  • Hücre ve organelleri
  • Canlıların sınıflandırılması
  • Hücre bölünmeleri ve üreme

Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'da YKS için içerik üretenlere bakıyorum; birisi konuyu vermiş, diğeri vermemiş, biri zor diyor, diğeri kolay.

Sorunun cevabını vermişsin zaten kendin. Bir konu kolaydır, kime göre neye göre? Burada aldığın yanıtlar da farklı olmayacak. Herkes farklı bir konu söyleyecek.

Sorunun cevabını vermişsin zaten kendin. Bir konu kolaydır, kime göre neye göre? Burada aldığın yanıtlar da farklı olmayacak. Herkes farklı bir konu söyleyecek.
Hocam konu düzenlendiği için benim mesaj gitmiş bana kısa süre zarfında bitirilen her sene çıkan konular lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…