Parlatalım iki gözüm.
TYT Türkçe'de önce dil bilgisi için Emek Taştan'ın kampa başlıyorsun, 3D'yi çekiyorsun yanına. Paragraf için Hız ve Renk ile başlayıp Bilgi Sarmal-Merkez veya Yediiklim'e geçiyorsun, ikisini de bitirdikten sonra Paraf Mor-Pegem'den birini seç. Bunlardan sonra denemeye geçersin.
Sosyal için konu çalışmaya pek gerek yok. Felsefe ve din zaten paragraf kafasında. En fazla tarih ve coğrafya için özet dinlersin o kadar. Bulabildiğin denemeleri çöz geç.
TYT Matematik'te önce temel atma kamplarına bak. Bıyıklı'yı öneriyordum ben ve olumlu dönütler aldım. Devamında seçeceğin hocanın kamp kitabının yanına (Subjektif, Soner Akıncı-Eyüp B.-SML Hoca veya Mert Hoca) Matematiğin İlacı-Karekök-Orijinal olabilir. Karekök muadil olarak Acil veya Bilgi Sarmal, Orijinal muadil olarak da 3D veya Metin olabilir. İlk 12 konuyu bitirdikten sonra bir tane problemler fasikülü al, Bilgi Sarmal-Acil-Apotemi-Orijinal-Barış artık hangisini seçmek istersen. Barış ve Apotemi daha ağır kaynaklardır onu söyleyeyim.
Geometri için matematikte ilk 12 konuyu bitirip öyle gir konulara. Kenan Kara-Eyüp B. veya Mert Hoca'nın kampının yanına Geometrinin İlacı-Birey B-Orijinal yapabilirsin. Üçgenler için ekstradan fasikül çözümü yapılabilir ama ilerleyen vakitlerde.
Fizik için Altuğ Güneş veya Özcan Aykın'ın kampının yanına Bilgi Sarmal yeterli.
Kimya için Görkem Şahin/Paraksilen Kimya/Meschemy Kimya/Kimya Adası/Sinan ihtiyaroğlu ve Ferrum (Eğer sayısalsan) kamplarından birini seçip Orbital al geç.
Biyoloji için DR.Biyoloji-Biosem veya Aras Hoca'nın kamp kitabı ve Palme-Biyotik'ten birini seç.