TYT için kitap ve deneme tavsiyesi

230155 48

Üstün
Herkese iyi sosyaller, mezuna kaldığım için TYT bilgimi tazelemek istiyorum.

Bazı derslerden kitaplar bittiği için eksik kaynaklarım var. TYT Biyoloji'den Biyotik SB bitirdim. Palme almayı düşünüyorum. Geometri kitabı Eyüp B. ve acil almıştım, yine de 345'in kitabı gözüme çarptı. Problemlerde ise Bilgi Sarmal vardı ama tam bitmedi, biraz testleri kaldı. Onun yanına da Barış problemler düşünüyorum. Branş denemelerinde Sosyal Bilimler ve Matematik az kaldı. Sosyal bilimlerde 3D ve Bilgi Sarmal Yıldızlar Yarışıyor yayınlarını bitirdim. Matematikte ise Mikro Orijinal bitirdim.

Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Paragraf için Jet Paragraf veya Pegem öneririm.
Sosyal için 3D denemelerini çözmüştüm, keyifliydi. Üstüne düşmem daha.
TYT Matematik için hoca tercihine göre hocanın onu kitabı, yanına da Acil+Orijinal veya Acil+Metin yap.
Geometri için Eyüp B.'nin VDD'sinin yanına İlaç+BS+Orijinal yap.
TYT Biyoloji için Palme veya DR.Biyoloji'nin kitabı olabilir.
Kimya için Orbital, çözüldüyse BS.
Fizik için BS direkt.
Genel deneme olarak piyasadaki tüm kaliteli yayınları yapıştır geç.

Ekleme: Geometri Acil'miş, BS yerine Acil yapılır. TYT Matematik için BS+Metin yapılabilir.

@SF26, paragraf 345, paraf ve Ankara sb'leri var, çoğu çözülmüş. Bitirirsem alırım. Sosyal bilimler için özet olarak apotemi ve sb olarak 345, 1 ayda sosyal var şu an. Matematik için hoca olarak rehber mat vdd, 345 acil ve orijinal var. Geometri vdd ilaç var. TYT biyoloji dr vdd ve twins var. Kimya Görkem Şahin vdd, orbital ve miray sb'leri var. Fizik için Özcan Aykın vdd, 345 ve Ertem Sinan Şahin sb'leri var. Genel deneme olarak Bilgi Sarmal set 7'li set ve krallar karması var.

Bu sene YKS 2026 TYT'de Türkçe 30D, 9Y; sosyal 15D, 4Y; matematik 12D, 3Y; fen 12D, 8Y geldi. Bu kitapları alalı 1 yıldan fazla oldu. İşlerdeki arkadaşlar yardımcı olmuştu alırken. Problemler için ne almalıyım, Barış olur mu sizce? Yoksa çok mu üst kalır?

Problemler için ne almalıyım, Barış olur mu sizce? Yoksa çok mu üst kalır?
Hiç problem çözmediysen evet, zor olur. Sonuçta matematikte 12 doğru yapmışsın. Başta basit bir kitapla başlamak en iyisi. Bilgi Sarmalı aslında iyi, onu yapabiliyorsan problemlerin çok zorlamaması lazım. Ama yine de matematik 12 doğru geldiyse basit bir kaynak çözmek daha mantıklı olabilir. Sonrasında Apotemi çözebilirsin. İçinde sorularda nasıl taktik uygulanması gerektiğini anlatıyor. Ayrıca basitten zora çok çeşitli sorular var. Sonrasında Barış filan çözersin, zaten problem devamlı çözülmesi gereken bir konu. Bayağı bir kaynak bitirme imkanın olur.

Biliyorum, ben denemelerde 25-30 nete kadar yükseliyordum. Son aylarda çalışamadım özel sebeplerden dolayı baya bir düştü.

Biliyorum, ben denemelerde 25-30 nete kadar yükseliyordum. Son aylarda çalışamadım özel sebeplerden dolayı bayağı bir düştü.

O zaman Bilgi Sarmal'ı bitirdikten sonra Apotemi'ye bakabilirsin. Sonrasında Barış yayınları çözersen zaten problemlerde düzenli olarak 9-10 net yaparsın.

O zaman Bilgi Sarmal'ı bitirdikten sonra Apotemi'ye bakabilirsin. Sonrasında Barış yayınları çözersen zaten problemlerde düzenli olarak 9-10 net yaparsın.

O zaman şu an apotemi problem, palme biyoloji ve Bilgi Sarmal geometri alacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…