Günde en az 4 saatimi matematiğe ayırıyorum. Mert Hoca'nın TYT kampıyla birlikte 3D kitabını da kullanarak ilerliyorum. Problemler için ayrıca bir kitap almalı mıyım? Bu konuda biraz cahil sayılabilirim, "Problemler" adı altında özel kitaplar basıldığını bile geçen gün öğrendim.
Günde en az 4 saatimi matematiğe ayırıyorum. Mert Hoca'nın TYT kampıyla birlikte 3D kitabını da kullanarak ilerliyorum. Problemler için ayrıca bir kitap alınır mı? Bu konuda biraz cahil sayılabilirim, "problemler" adı altında özel kitaplar basıldığını bile geçen gün öğrendim.
Iki kitaptan ilerliyorsan ayrıyeten ilerlemene gerek yok. Problem cozme yontemi diye bir şey yoktur zaten gore gore tecrube kazanirsin sinav aninda taktik gelistirirsin tecrubelerinle. Bol deneme cozmus biri yapabilir ancak bunu. Son 3 ayda anlarsin.
Bence ince de olsa ek bir Problem kitabından da haftada belli miktar çözmelisin. Bahsettiğin kaynaklarda sana pratiklik kazandıracak kadar soru olduğunu sanmıyorum.
TYT'de paragraf ve sosyali hatirlamadigimdan dolayi net bir şey soyleyemiyorum ancak matematigi 39'a 1 feni Full AYT'de ise Total 67,25 bekliyorum. Her şey yil boyunca yuzune bile bakmadigim Türkçeye ve sosyale bagli. Ki yanlış hatirladiklarim falan vardir illaki, ya cok buyuk patlicam ya cok guzel bir şey gelecek.
TYT'de paragraf ve sosyali hatirlamadigimdan dolayi net bir şey soyleyemiyorum ancak matematigi 39'a 1 feni Full AYT'de ise Total 67,25 bekliyorum. Her şey yil boyunca yuzune bile bakmadigim Türkçeye ve sosyale bagli. Ki yanlış hatirladiklarim falan vardir illaki, ya cok buyuk patlicam ya cok guzel bir şey gelecek.
Mert Hoca'nın Zero kitabıyla konuları dinleyip testlerini çözdüm. Ardından Bıyıklı'nın 10 Günde Temel kitabıyla pratik yaptım ve Matematiğin İlacı ile temelimi attım. Şu an Mert Hoca'nın TYT kampıyla birlikte 3D kitabını da götürüyorum. Hiç deneme çözmedim. 11. sınıfta yapılan denemelerde 4 net civarı yapıyordum. Şimdi 12. sınıfa geçtim, okul açılınca denemelere de başlayacağım.
Mert Hoca'nın Zero kitabıyla konuları dinleyip testlerini çözdüm. Ardından bıyıklı'nın 10 günde temel kitabıyla pratik yaptım ve matematiğin ilacı ile temelimi attım. Şu an mert Hoca'nın TYT kampıyla birlikte 3D kitabını da götürüyorum. Hiç deneme çözmedim. 11. sınıfta yapılan denemelerde 4 net civarı yapıyordum. Şimdi 12. sınıfa geçtim, okul açılınca denemelere de başlayacağım.
3D Vdd'lerden yardir matematik bazinda sadece sonra Eyüp B'den izlemedigin video kalmasin. Gerisi deneme ve azmine bagli. Bu arada branslara baslama simdi haftalik okul/kurs TYT yapmaya baslar duzgunce coz kontrol et yanlislari yeter simdilik, branslara ne zaman baslicagini anlarsin zaman akisina gore.