Yaklaşık 1 ay sıfırdan temel attım ama hâlâ anlamıyorum. Videoyu izliyorum, hocalar sanki her şeyi biliyormuşum gibi anlatıyor. Direkt soruyu çözüyorlar, defalarca izlesem bile hâlâ anlamıyorum.
Daha basit kanallara yönel yada, antrenmanlarla matematik çözmeyi denersen daha sağlıklı olacaktır.
Ayrıca herkes okumak zorunda değil, bir meslekte edinebilirsin.
Daha basit kanallara yönel ya da, antrenmanlarla matematik falan çözmeyi denersen daha sağlıklı olacaktır.
Ayrıca herkes okumak zorunda değil, bir meslekte edinebilirsin.
Yaklaşık 1 ay sıfırdan temel attım ama hâlâ anlamıyorum. Videoyu izliyorum, hocalar sanki her şeyi biliyormuşum gibi anlatıyor. Direkt soruyu çözüyorlar, defalarca izlesem bile hâlâ anlamıyorum.
Tavsiyem konu fark etmeksizin farklı farklı hocalardan izlemen. Bir ayda atılan temelde ne kadar sağlam olur bilemedim. Ben sayısal seçeceğim yaz temelim zayıftı antremanlarla matematik ile başlamıştım, oralardan üniversite matematiğine kadar ilerledim. Bir anda olacak iş değil, zaman vermen lazım.
Tavsiyem konu fark etmeksizin farklı farklı hocalardan izlemen. Bir ayda atılan temelde ne kadar sağlam olur bilemedim. Ben sayısal seçeceğim yaz temelim zayıftı antrenmanlarla matematik ile başlamıştım, oralardan üniversite matematiğine kadar ilerledim. Bir anda olacak iş değil, zaman vermen lazım.
3D VDD'yi almani ve Eyup B.'nin 3D icin yaptigi konu anlatim videolarini izlemeni tavsiye ederim. Guzel de bir pratik yapmak icin 345'in TYT matematik kaynaklarini alabilirsin.
Rehber matematiği denediniz mi? Biraz daha temel seviye de anlatıyor. Ayrıca konu sadece iyi hoca veya kitapta bitmiyor. Mutlaka
Uykunuza, enerjinize ve vitamin değerlerinize de dikkat etmelisiniz. Onun haricinde tek yapmanız gereken şey sabır etmektir.
Temelseniz matematikte bıyıklı matematik. Kimyada kimya adası. Biyolojide biosem. Fizikte VIP fizik izlemenizi öneririm. Eğer bitirmediyseniz bıyıklı matematik 10 günde temel atma kitabını bitirmeniz de size fayda sağlayacaktır.
3D Vdd'yi almanı ve Eyüp b.'nin 3D icin yaptigi konu anlatim videolarini izlemeni tavsiye ederim. Guzel de bir pratik yapmak icin 345'in TYT matematik kaynaklarini alabilirsin.
Hocam konu sahibi konuyu anlamadığından söz etmiş Eyüp B. Dinlemesi en büyük hata olur. Bir soruyu defalarca izleyip anlamıyorsa 345 ÖSYM tarzı soruları 1 haftada zor bitirebilir. Daha temel bir kaynak almalı. Mikroorijinal veya matematiğin ilacı gibi.