TYT Matematik için soru bankası ne zaman alınmalı?

Kvothe 73

Başarılı
Yer
Redmont Kalesi
Bu sene 11. sınıfa başlayacağım inşallah. Şu an Mert hocanın 70 günde TYT kampını izliyorum. Yazın sonuna kadar sizce bu yeterli olur mu yoksa şimdiden TYT matematik soru bankası alınmalı mı? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Sadece konu anlatım izlememelisin. İzlediğin konunun ardından soruda çözmelisinki boşa gitmesin konu anlatımı.

Ek olarak doğru müfredatı izlediğinize emin misiniz? Umarım bu seneki sınavda geçerli olan müfredatı izlemiyorsunuzdur.

Hocam dün başladım izlemeyede yeni müfredatta kamp bulamadığım için şu videodan başladım ama uygun değil mi?

Hocam önerebileceğiniz bir soru bankası var mı?

Bilgi Sarmal'a bakılabilir. Elinde MEB kitapları kaldıysa oradaki çözmediğin soruları da erit, hatırlama amaçlı yararlı olur.

Ek olarak fende sadece MEB kitabını okuyup kitaptaki soruları çözsen bile bu yaz için müthiş kârlı olur. Sadece matematiğe abanma. Ancak derside abartma YKS temposu gibi. Şu an için yüksek tempo yapıp sıkılmaya gerek yok.

Sağ olun hocam şu an zaten günde yarım saat paragraf, 1 saat civarı matematik ilerliyorum.

Süper, daha şimdiden ders rutini oturtmak sınav zamanına kadar çok işine yarayacak. Bu rutine bir de yarım saat fende MEB kitabı okuma eklersen tam olur. Okullar açılınca OBP'yi yüksek tutmayıda unutma.

Şimdilik TYT kampı ile takıl. Baskı sıkıntısı vs. olmayan kitaplar Eylül dolaylarında piyasaya düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…