TYT matematik neti nasıl artar?

Merhaba arkadaşlar, TYT matematik ilk 12 konuyu bitirmeme rağmen TYT matematik netlerim çok düşük. Nasıl artırabilirim? Elimde şu an aktif yayınları, mikroorjinal, 345, Bilgi Sarmal branş denemeleri var. 345 ve Sarmal denemelerini çözmekte zorlanıyorum ama Aktif ve Mikroorjinal çözebiliyorum. Aktif > Mikro > 345 > Sarmal düzeni ile ilerlersem TYT matematik netlerim artar mı? Elimde Bıyıklı Matematik Sayılar denemesi var, orta-zor arası, hoca anlatıyor fakat ben pek anlamayıp çözemiyorum. Problemlerde aynı şekil ama Aktif yayınları ve Mikroorjinal olmak üzere çözebiliyorum. Sizce TYT matematik netlerim nasıl artar? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Dostum konuları düzgün bir kamp veya hoca ile bitirdikten sonra 1 tane soru bankası bitir orta seviye, ardından TYT denemeleri ile analiz edersin nereden soru kaçırıyorsun neden kaçırıyorsun sorun konu eksiği mi soru tipi görmemen mi dikkat mi bunlara bakarsın. TYT netlerin arttıktan sonra ise branş denemeleri ile 30'a çıkarırsın zaten. Şu an konuları tam olarak bitirmediğini anladım yazdıklarından, ayrıca farklı kaynaklar seçme bir tane seçip ona yönel.

Hocam ilk 12 konum bitti fakat, sadece klasik soruları tek yapabiliyorum yeni nesil zorlanıyorum problemlerdende zorluk çekiyorum denklem kurabiliyorum ama devamını getiremiyorum ama aktif yayınları mikroorjinal gibi denemeleri yapabiliyorum sizce TYT matematik netlerim nasıl artar hedefim 15net AYT matematik Te'de 15-20 net arası yapsam çok iyi çünkü hedefim sayısal 150 bin.

Problemlerde sıfırsan veya az buz temel varsa Acil problemler ondan sonra Apotemi problemler kitabını tez zamanda bitir. Ben direkt apotemi problemler kitabından başladım, problemlerde temelim vardı, sadece biraz daha iyi bir bakış açısına ihtiyacım vardı. Şahsen apotemi problemler kitabı beni çok ileri attı, problemlerde iyi bir bakış açısına ve denklemleri kurabilme yeteneğine sahip olmama vasıta oldu.

Geometri için ise acilin geometri kitabını ve daha ilerisi için eyüb b'nin kr akademi kitabını öneririm. Ayrıca turlama taktiğini de iyi yapman lazım, işlem hızı branş denemeleri iyi olacaktır. Benim TYT matematik netim ekim civarı 18-19 civarı idi. Şu an 28-29 civarı yapıyorum. TYT matematikte iyi bir duruma geldiğinde Orijinal branş denemesi ve o bitince 3d tyt matematik branş denemeleri atmanı tavsiye ederim.

Her gün 1er tane mutlaka branş denemesi çöz, lakin branş denemesi için konuları koklayarak çözebilmen gerekir, yani demek istediğim konuları iyice bilmen gerekir, yoksa branş denemeleri moral bozmaktan başka bir işe yaramaz. Mutlaka elindeki soru bankalarından tamamladığın eksik olan konuları hemen çöz ve bitir. Ayrıca genel denemeler sonrasında yanlışları bir güzel analiz et, çözüm videolarını izle, MUTLAKA AMA MUTLAKA geometri pkobda boşların yanlışların falan varsa çözümlerini izle!

Son düzenleme:

12. sınıf mısınız yoksa mezun mu? Ciddi bir çalışma yaparak kolay bir şekilde halledilebilir, sorulardan korkma hepsine uğraşmaya çalış bilmediğin konulara bilmiyorum de soru çözümleri izle YouTube'dan, kendini sürekli maruz bırakırsan zamanla iyileşirsin. İş sende bitiyor biz ne kadar sana anlatsak da.

Hocam şu an problemlerin. İlacı var elimde.

Mezunum hocam, dediğim gibi TYT matematik netlerimi verdiğim branş sıralaması ile ilerlersem iyi olur mu hocam? Şu an elimde bıyıklı matematik sayılar denemesi var ilk 12 soru kitabı diye onu izleyip nasıl soru çözdüğüne bakıp öğreniyorum sizce. Öyle mi yapsam yoksa kolaydan zora branş denemesi ile mi ilerlersem.

Tamamdır. Problemlerin ilacını tez zamanda bitirin. Sonrasında apotemi problemlere geçin. Ayrıca 12 konunun sorularını tez zamanda soru bankalarından bitirin. Kolay gelsin, ekstra bir şey olursa buradayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…