alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.716 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.849 Yer Winterfell 20 Haziran 2026 #51 Winner dedi: Volkanik Akdeniz. Genişletmek için tıkla... Ege Bölgesi'yle arasında kaldım. Ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2026
Winner dedi: Volkanik Akdeniz. Genişletmek için tıkla... Ege Bölgesi'yle arasında kaldım. Ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi.
Winner 55 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.992 Çözümler 5 Beğeniler 1.713 20 Haziran 2026 #52 alperen dedi: Ege Bölgesi'yle arasında kaldım. Ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Kula volkanı var orada.
alperen dedi: Ege Bölgesi'yle arasında kaldım. Ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Kula volkanı var orada.
Michael MYERS 69 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.098 Çözümler 88 Beğeniler 6.403 Yer Haddonfield, Illinois 20 Haziran 2026 #53 xapder dedi: Felsefede menemen, Fendeki çay ve el sorusu; matematikte kesir sorusu; sosyalde volkanik arazi sorusu ve Türkçede altı çizili cümle olan soru (Devlerin omuzları olan) ve dil bilgisindeki 2 tane noktalama sorusunun cevabı neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan?
xapder dedi: Felsefede menemen, Fendeki çay ve el sorusu; matematikte kesir sorusu; sosyalde volkanik arazi sorusu ve Türkçede altı çizili cümle olan soru (Devlerin omuzları olan) ve dil bilgisindeki 2 tane noktalama sorusunun cevabı neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan?
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.716 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.849 Yer Winterfell 20 Haziran 2026 #54 Technopat'ta herkes kolay demiş ama acaba ilk 20 soruya bakıp geçtiler falan mı?
pesimist34 69 Bilgin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.113 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.579 Yer Bolu Dağı Tüneli 20 Haziran 2026 #55 Soru tartismayin arkadaslar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz?
Soru tartismayin arkadaslar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz?
shiedae3 69 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.841 Çözümler 3 Beğeniler 1.737 20 Haziran 2026 #56 Michael MYERS dedi: Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan? Genişletmek için tıkla... Yok ya bir arkadaş eline öay değdirip çekiyor. Isıl dengeye ulaşmamıştı hani. pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hedef kars arıcılık hocam yarın ne sınavı?
Michael MYERS dedi: Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan? Genişletmek için tıkla... Yok ya bir arkadaş eline öay değdirip çekiyor. Isıl dengeye ulaşmamıştı hani. pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hedef kars arıcılık hocam yarın ne sınavı?
Testo Unit 69 Üstün Profesör Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.897 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.346 20 Haziran 2026 #57 pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Şimdi organik kimya Full tekrar izleme zamanı.
pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Şimdi organik kimya Full tekrar izleme zamanı.
Tuhoiisa 28 Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.179 Çözümler 19 Beğeniler 739 20 Haziran 2026 #58 Menemeni niye felsefi düşünürsün mesela?
U Unlishimaide 3 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.054 Çözümler 2 Beğeniler 658 Yer Başkent 20 Haziran 2026 #59 pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar gördüklerim doğru hep. Bir umut var gibi. Tuhoiisa dedi: Menemeni niye felsefi düşünürsün mesela? Genişletmek için tıkla... Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu.
pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar gördüklerim doğru hep. Bir umut var gibi. Tuhoiisa dedi: Menemeni niye felsefi düşünürsün mesela? Genişletmek için tıkla... Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu.
Tuhoiisa 28 Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.179 Çözümler 19 Beğeniler 739 20 Haziran 2026 #60 Unlishimaide dedi: Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu. Genişletmek için tıkla... Kendi cevabımı bile hatırlamıyorum valla.
Unlishimaide dedi: Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu. Genişletmek için tıkla... Kendi cevabımı bile hatırlamıyorum valla.