alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.688 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.839 Yer Winterfell Dün 14:01 #51 Winner dedi: Volkanik akdeniz. Genişletmek için tıkla... Ege bölgesiyle arasında kaldım ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi.
Winner dedi: Volkanik akdeniz. Genişletmek için tıkla... Ege bölgesiyle arasında kaldım ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi.
Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 2 Beğeniler 1.472 Dün 14:02 #52 alperen dedi: Ege bölgesiyle arasında kaldım ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Kula volkanı var orada.
alperen dedi: Ege bölgesiyle arasında kaldım ama aşağıda hep bir karstik arazi olduğu aklıma geldi. Genişletmek için tıkla... Kula volkanı var orada.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.709 Çözümler 80 Beğeniler 5.769 Yer Haddonfield, Illinois Dün 14:02 #53 xapder dedi: Felsefede menemen, Fendeki çay ve el sorusu; matematikte kesir sorusu; sosyalde volkanik arazi sorusu ve Türkçede altı çizili cümle olan soru (Devlerin omuzları olan) ve dil bilgisindeki 2 tane noktalama sorusunun cevabı neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan?
xapder dedi: Felsefede menemen, Fendeki çay ve el sorusu; matematikte kesir sorusu; sosyalde volkanik arazi sorusu ve Türkçede altı çizili cümle olan soru (Devlerin omuzları olan) ve dil bilgisindeki 2 tane noktalama sorusunun cevabı neydi acaba? Genişletmek için tıkla... Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan?
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.688 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.839 Yer Winterfell Dün 14:03 #54 Technopat'ta herkes kolay demiş ama acaba ilk 20 soruya bakıp geçtiler falan mı?
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.000 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.367 Yer Bolu Dağı Tüneli Dün 14:03 #55 Soru tartismayin arkadaslar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz?
Soru tartismayin arkadaslar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz?
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.638 Çözümler 3 Beğeniler 1.650 Dün 14:03 #56 Michael MYERS dedi: Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan? Genişletmek için tıkla... Yok ya bir arkadaş eline öay değdirip çekiyor. Isıl dengeye ulaşmamıştı hani. pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hedef kars arıcılık hocam yarın ne sınavı?
Michael MYERS dedi: Çay dediğin şu kırmızı mavi sarılı zımbırtılı soru muydu yoğunluklu olan? Genişletmek için tıkla... Yok ya bir arkadaş eline öay değdirip çekiyor. Isıl dengeye ulaşmamıştı hani. pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hedef kars arıcılık hocam yarın ne sınavı?
Testo Unit Üstün Profesör Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.631 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.071 Dün 14:04 #57 pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Şimdi organik kimya Full tekrar izleme zamanı.
pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Şimdi organik kimya Full tekrar izleme zamanı.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.136 Çözümler 19 Beğeniler 715 Dün 14:06 #58 Menemeni niye felsefi düşünürsün mesela?
Unlishimaide Deneyimli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 835 Beğeniler 529 Yer Başkent Dün 14:06 #59 pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar gördüklerim doğru hep. Bir umut var gibi. Tuhoiisa dedi: Menemeni niye felsefi düşünürsün mesela? Genişletmek için tıkla... Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu.
pesimist34 dedi: Soru tartismayin arkadaşlar, iyi misiniz Allah askina? Yarinki sinava demoralize mi girmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar gördüklerim doğru hep. Bir umut var gibi. Tuhoiisa dedi: Menemeni niye felsefi düşünürsün mesela? Genişletmek için tıkla... Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.136 Çözümler 19 Beğeniler 715 Dün 14:08 #60 Unlishimaide dedi: Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu. Genişletmek için tıkla... Kendi cevabımı bile hatırlamıyorum valla.
Unlishimaide dedi: Cevabı neydi ki, çok merak ettim onu. Genişletmek için tıkla... Kendi cevabımı bile hatırlamıyorum valla.