Unlishimaide Deneyimli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 833 Beğeniler 523 Yer Başkent Bugün 14:13 #61 Testo Unit dedi: Katılıyorum. Şimdi organik kimya Full tekrar izleme zamanı. Genişletmek için tıkla... Hocam ayt eksik biri için bugün ne önerirsin?
Testo Unit dedi: Katılıyorum. Şimdi organik kimya Full tekrar izleme zamanı. Genişletmek için tıkla... Hocam ayt eksik biri için bugün ne önerirsin?
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.424 Çözümler 11 Beğeniler 3.347 Bugün 14:16 #62 Kışları kurak yazları yağışlı geçen iklim savan mıydı?
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.856 Çözümler 12 Beğeniler 1.865 Bugün 14:16 #63 Unlishimaide dedi: Hocam AYT eksik biri için bugün ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Konu dinle. Aralarından seç, ben bunu yapabilirim dediğin ve çıkabilme ihtimali yüksek olanlara bak.
Unlishimaide dedi: Hocam AYT eksik biri için bugün ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Konu dinle. Aralarından seç, ben bunu yapabilirim dediğin ve çıkabilme ihtimali yüksek olanlara bak.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.687 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.838 Yer Winterfell Bugün 14:16 #64 Cevap anahtarı ne zaman aciklanir ortalama?
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.043 Yer Samanyolu Galaksisi Bugün 14:18 #65 Türkçe fena değildi, sosyal kolaydı, matematik orta-zor, fen boru gibiydi ayıptır söylemesi. Benim açımdan böyleydi, fen dışı fena değil diyebiliriz.
Türkçe fena değildi, sosyal kolaydı, matematik orta-zor, fen boru gibiydi ayıptır söylemesi. Benim açımdan böyleydi, fen dışı fena değil diyebiliriz.
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.983 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.347 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 14:18 #66 seeraddar dedi: Kışları kurak yazları yağışlı geçen iklim savan mıydı? Genişletmek için tıkla... Soruyu bilmiyorum da sanki dediğine karasal iklim daha çok uyuyor. Azıcık daha açsana. Ya da size tartışmayın diyordum, kötü olacaksa hiç demeyeyim.
seeraddar dedi: Kışları kurak yazları yağışlı geçen iklim savan mıydı? Genişletmek için tıkla... Soruyu bilmiyorum da sanki dediğine karasal iklim daha çok uyuyor. Azıcık daha açsana. Ya da size tartışmayın diyordum, kötü olacaksa hiç demeyeyim.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.136 Çözümler 19 Beğeniler 715 Bugün 14:19 #67 seeraddar dedi: Kışları kurak yazları yağışlı geçen iklim savan mıydı? Genişletmek için tıkla... Muson dedim ben.
seeraddar dedi: Kışları kurak yazları yağışlı geçen iklim savan mıydı? Genişletmek için tıkla... Muson dedim ben.
seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.424 Çözümler 11 Beğeniler 3.347 Bugün 14:19 #68 pesimist34 dedi: Soruyu bilmiyorum da sanki dediğine karasal iklim daha çok uyuyor. Azıcık daha açsana. Ya da size tartışmayın diyordum, kötü olacaksa hiç demeyeyim. Genişletmek için tıkla... Ocaktan Temmuz'a kadar tamamen kurak Temmuz'da bir anda hayvan gibi yavaş alıp aralığa kadar düzenli olarak azalıyor. Tuhoiisa dedi: Muson dedim ben. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kalıp savan yaptım.
pesimist34 dedi: Soruyu bilmiyorum da sanki dediğine karasal iklim daha çok uyuyor. Azıcık daha açsana. Ya da size tartışmayın diyordum, kötü olacaksa hiç demeyeyim. Genişletmek için tıkla... Ocaktan Temmuz'a kadar tamamen kurak Temmuz'da bir anda hayvan gibi yavaş alıp aralığa kadar düzenli olarak azalıyor. Tuhoiisa dedi: Muson dedim ben. Genişletmek için tıkla... İkisi arasında kalıp savan yaptım.
Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.468 Bugün 14:20 #69 Ulan problemlerden yaş hariç hiçbirini çözememişim ya.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.687 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.838 Yer Winterfell Bugün 14:21 #70 seeraddar dedi: Kışları kurak yazları yağışlı geçen iklim savan mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet ama cevap sert karasaldi sanirim
seeraddar dedi: Kışları kurak yazları yağışlı geçen iklim savan mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet ama cevap sert karasaldi sanirim