Şu an sadece TYT çalışıyorum. Elimde 3450 Risk Paragraf ve 3D Yayınları TYT Türkçe kitabı var. Ama TYT Türkçe'ye nereden başlayacağımı bilemiyorum, kafam çok karıştı. Acaba 3D alarak hata mı yaptım diye düşünüyorum. Düzgün bir kamp ve kitap önerisi yapar mısınız? Ve ayrıca nasıl çalışmam lazım?
Şu an sadece TYT çalışıyorum. Elimde 3450 risk paragraf ve 3D yayınları TYT Türkçe kitabı var. Ama TYT Türkçe'ye nereden başlayacağımı bilemiyorum, kafam çok karıştı. Acaba 3D alarak hata mı yaptım diye düşünüyorum. Düzgün bir kamp ve kitap önerisi yapar mısınız? Ve ayrıca nasıl çalışmam lazım?
Paragrafı günde 20-30 arası çöz, 0 riskten. Dil bilgisi olarak da ilk olarak konu çalış, sonra da 3D açıp testleri çöz. Keşke 3D Türkçe yerine dil bilgisi alsaydın ama olsun, aldıysan bunu kullan.
Paragrafı günde 20-30 arası çöz, 0 riskten. Dil bilgisi olarak da ilk olarak konu çalış, sonra da 3D açıp testleri çöz. Keşke 3D Türkçe yerine dil bilgisi alsaydın ama olsun, aldıysan bunu kullan.
Şu an sadece TYT çalışıyorum. Elimde 3450 Risk paragraf ve 3D Yayınları TYT Türkçe kitabı var. Ama TYT Türkçe'ye nereden başlayacağımı bilemiyorum, kafam çok karıştı. Acaba 3D alarak hata mı yaptım diye düşünüyorum. Düzgün bir kamp ve kitap önerisi yapar mısınız? Ve ayrıca nasıl çalışmam lazım?
Bol bol kitap oku. Özellikle felsefe üzerine kitaplar olursa mantık üzerinden çoğu soruyu yaparsın. Jose Saramago'dan Körlük ve Kabil kitaplarını başlangıç olarak öneriyorum. Test tabii çözmen lazım ama test ile olacak iş değil. Paragraf üzerine yoğunlaş. Dil bilgisi soruları aşırı kolay çıkıyor genel olarak. Yıllar önce girmiş biri olarak söylüyorum. Geçtiğimiz aylardaki YKS'ye de girdim yıllar sonra bir denemek için. 32 net yaptım. Ben garantici oynayan biriyim ona da bağlı biraz.