Taha Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 103 Beğeniler 36 Yer İzmir 11 Ocak 2026 #1 Merhaba, PC ısı derecelerine bakarken çok fazla işlemci kullandığını gördüm ve kaynak izleyicisinde "u797140.exe" adında açıklaması XMRig miner olan virüs gördüm. Bunu nasıl, hangi antivirüsle silebilirim?
Merhaba, PC ısı derecelerine bakarken çok fazla işlemci kullandığını gördüm ve kaynak izleyicisinde "u797140.exe" adında açıklaması XMRig miner olan virüs gördüm. Bunu nasıl, hangi antivirüsle silebilirim?
KS KS Taha Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 103 Beğeniler 36 Yer İzmir 13 Ocak 2026 #21 winball501 dedi: Cok USB takip cikariyorsaniz Auto Play'i kapatin Windows ayarlarindan boylece taktiginizda otomatik calismaz bir şeyler guvenli olur. Bir de UAC'i yuksege alin ekstra guvenlik olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler virüsü USB takar takmaz yedim maalesef dediğinizi uyguluyacağım. Artı 0 Eksi
winball501 dedi: Cok USB takip cikariyorsaniz Auto Play'i kapatin Windows ayarlarindan boylece taktiginizda otomatik calismaz bir şeyler guvenli olur. Bir de UAC'i yuksege alin ekstra guvenlik olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler virüsü USB takar takmaz yedim maalesef dediğinizi uyguluyacağım.
winball501 Uzman Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 95 Makaleler 1 Beğeniler 37 13 Ocak 2026 #22 Taha dedi: Teşekkürler virüsü USB takar takmaz yedim maalesef dediğinizi uyguluyacağım. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/2016/08/22/windows-10-otomatik-kullan-secenekleri-nasil-duzenlenir/ Artı 0 Eksi
Taha dedi: Teşekkürler virüsü USB takar takmaz yedim maalesef dediğinizi uyguluyacağım. Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/2016/08/22/windows-10-otomatik-kullan-secenekleri-nasil-duzenlenir/
Hydra 1 Yetkin Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 550 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 212 13 Ocak 2026 #23 Taha dedi: Teşekkürler virüsü USB takar takmaz yedim maalesef dediğinizi uyguluyacağım. Genişletmek için tıkla... Orada .lnk uzantılı dosya var onu açmanı öneriyor ve açınca oluyor. Artı 0 Eksi
Taha dedi: Teşekkürler virüsü USB takar takmaz yedim maalesef dediğinizi uyguluyacağım. Genişletmek için tıkla... Orada .lnk uzantılı dosya var onu açmanı öneriyor ve açınca oluyor.