Detaylar
Kim cevapladı?uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas.Sitede yalnızca canlı destek butonunu engellememesini istiyorum, bunu nasıl sağlayabilirim?
İstisna oluşturman gerekiyor, Ublock origin whitelist element diye arama yaparsan çıkabilir.Sitede yalnızca canlı destek butonunu engellememesini istiyorum
Arkadaş sadece bu butonu geri getirmek istiyor, dediğin gibi yaparsa sitenin tümünde çalışmaz hale gelir.uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas.
Hayır demek istediğim uBlock Origin bu site için çalışmasın diye bir mod var. Onu açsın.İstisna oluşturman gerekiyor, Ublock origin whitelist element diye arama yaparsan çıkabilir.
Arkadaş sadece bu butonu geri getirmek istiyor, dediğin gibi yaparsa sitenin tümünde çalışmaz hale gelir.
Ragnar
Başarılı
Onu ben de biliyorum. Benim istediğim çalışsın ama canlı desteği engellemesin.uBlock Origin'e girin ve bu site için çalışmaya bas.
Ragnar
Başarılı
Nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Öğrenip kendim yapmak isterim.Hangi site olduğunu söylerseniz kural oluşturup gönderebiliriz.
Sağ tıklayıp ögeyi engelleyi seçin, oradaki kuralın o objeyi engellediğinden emin olup kopyalayın. Daha sonra filtreyi kopyalayıp başınaNasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Öğrenip kendim yapmak isterim.
@@ ekleyin. Daha sonra bunu filtrelerim altına kaydedin.Kaynak: https://help.adblockplus.org/hc/en-us/articles/360062733293-How-to-write-filters#allowlist
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-