Size sorunlu demiyorum. Sorunu yaşayan sizsiniz, size özel bir durum. Atıyorum YouTube'un canı sıkılıp sizi seçmiştir, çerez sıfırlasanız geçecektir.

Force update sayfasını kullanmadıysanız bu güncellemeyi alıp almadığınızla işe başlayabilirsiniz. Güncel değilse elle güncellemenin her zaman çalışmadığına kanıt olur. Üstüne bu da var mış nispeten yakın zamanlı.

Ublock Origin sorun bildir kısmından filtreleri güncelleyin.

2024-12-20_21-17.webp

2024-12-20_21-17_1.webp

Ben Edge sorun yaşamıyorum. YT Premium kullandığımdan gizli sekmede denedim. Ama Win11 optimize eden şu araçta, V2 eklentileri için bir ayar var. Dün onu da açmıştım. İstiyorsanız o ayarı da deneyebilirsiniz. Windows 10 için de çalışıyor.

Size sorunlu demiyorum. Sorunu yaşayan sizsiniz, size özel bir durum. Atıyorum YouTube'un canı sıkılıp sizi seçmiştir, çerez sıfırlasanız geçecektir.

Force Update sayfasını kullanmadıysanız bu güncellemeyi alıp almadığınızla işe başlayabilirsiniz. Güncel değilse elle güncellemenin her zaman çalışmadığına kanıt olur. Üstüne bu da var mış nispeten yakın zamanlı.

Şimdi güncelle butonu kapalı. Çerez resetlemeyi deneyeceğim.
1734718740653.webp

uBlock Origin sorun bildir kısmından filtreleri güncelleyin.

Eki Görüntüle 108787

Eki Görüntüle 108784

Ben Edge sorun yaşamıyorum. YT premium kullandığımdan gizli sekmede denedim. Ama Windows 11 optimize eden şu araçta, V2 eklentileri için bir ayar var. Dün onu da açmıştım. İstiyorsanız o ayarı da deneyebilirsiniz. Windows 10 için de çalışıyor.

Bunu denedim şimdi gene aynı.