Max Verstappen Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 Beğeniler 179 Yer Nederland 29 Nisan 2024 #1 Başka bir konuda bir hocam attı bu videoyu, şarkıyı aradım ama bulamadım. Shazam'ladım çıkmadı. Açıklamadaki YouTube'un önerdiği olan değil bu arada, onun slowed ve farklı bir versiyonu. Bu şarkı nedir?
Başka bir konuda bir hocam attı bu videoyu, şarkıyı aradım ama bulamadım. Shazam'ladım çıkmadı. Açıklamadaki YouTube'un önerdiği olan değil bu arada, onun slowed ve farklı bir versiyonu. Bu şarkı nedir?
Çözüm Leclerc 29 Nisan 2024 Ben attım bu videoyu, beni niye etiketlemedin? Etiketleseydin keşke. Şarkı bu. Video açıklamasındaki, remix'in speed-up versiyonu gibi bir şey. O da burada:
Ben attım bu videoyu, beni niye etiketlemedin? Etiketleseydin keşke. Şarkı bu. Video açıklamasındaki, remix'in speed-up versiyonu gibi bir şey. O da burada:
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 29 Nisan 2024 #2 Ben attım bu videoyu, beni niye etiketlemedin? Etiketleseydin keşke. Şarkı bu. Video açıklamasındaki, remix'in speed-up versiyonu gibi bir şey. O da burada: Artı 2 Eksi Çözüm
Ben attım bu videoyu, beni niye etiketlemedin? Etiketleseydin keşke. Şarkı bu. Video açıklamasındaki, remix'in speed-up versiyonu gibi bir şey. O da burada:
KS KS Max Verstappen Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 Beğeniler 179 Yer Nederland 30 Nisan 2024 #3 Leclerc dedi: Ben attım bu videoyu, beni niye etiketlemedin? Etiketleseydin keşke. Şarkı bu. Video açıklamasındaki, remix'in speed-up versiyonu gibi bir şey. O da burada: Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmedi konuyu açarken. Sağ olun hocam çok hızlısınız. Artı 0 Eksi
Leclerc dedi: Ben attım bu videoyu, beni niye etiketlemedin? Etiketleseydin keşke. Şarkı bu. Video açıklamasındaki, remix'in speed-up versiyonu gibi bir şey. O da burada: Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmedi konuyu açarken. Sağ olun hocam çok hızlısınız.
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 30 Nisan 2024 #4 Max Verstappen dedi: Aklıma gelmedi konuyu açarken. Sağ olun hocam çok hızlısınız. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kategoriyi takip ediyorum. Aktif olduğum zaman konular hemen önüme düşüyor, ondandır. Artı 0 Eksi
Max Verstappen dedi: Aklıma gelmedi konuyu açarken. Sağ olun hocam çok hızlısınız. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kategoriyi takip ediyorum. Aktif olduğum zaman konular hemen önüme düşüyor, ondandır.